Weekoverzicht
flight simulator

Hoogtepunten: Flight Simulator 2020 review en nieuwe Call of Duty

Ook een nieuwe modus voor Ghosts of Tsushima en misschien een Zelda: Skyward Sword voor de Switch

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Microsoft heeft niet als doel meer consoles dan Sony en Nintendo te verkopen

Microsoft heeft niet als doel om meer consoles dan Nintendo en Sony te verkopen, aldus Xbox-baas Phil Spencer.

Dat meldt hij in een interview met Gary Whitta. Spencer was onlangs te gast in Animal Talking, de talkshow van Whitta die geheel in Animal Crossing: New Horizons wordt gehouden.

Lees hierhet volledige bericht.

Xbox Series X

Switch-versie van Zelda: Skyward Sword genoemd op Amazon

Op de Britse versie van webwinkel Amazon wordt een Switch-versie van The Legend of Zelda: Skyward Sword genoemd.

Er worden geen details over de game genoemd op de pagina. Nintendo heeft de game dan ook niet officieel aangekondigd. Het is dus niet bekend of Nintendo echt van plan is de Wii-game naar Switch te brengen, of dat het om een fout van Amazon gaat.

Lees hierhet volledige bericht.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Ghost of Tsushima krijgt dit najaar gratis coöpervaring zonder microtransacties

Dit najaar komt er voor Ghost of Tsushima een gratis update uit waarmee een coöperatieve multiplayerervaring aan de game wordt toegevoegd.

De ervaring wordt Ghost of Tsushima: Legends genoemd en is een nieuwe modus waarin spelers samen met vrienden lineaire missies op zich nemen. De multiplayermodus speelt zich dus niet af in de open wereld van het hoofdspel. In deze missies kiezen spelers uit vier verschillende klassen - Samurai, Hunter, Ronin en Assassin - waarbij elke speler zijn eigen unieke skills heeft. Later werd ook bekendgemaakt dat de modus geen microtransacties heeft.

Lees hierhet volledige bericht.

Ghost of Tsushima

Take-Two heeft domeinnaam voor GTA Vice City Online in het bezit

Take-Two Interactive, het moederbedrijf van ontwikkelaar Rockstar Games, blijkt eigenaar te zijn van de domeinnaam GTA Vice City Online.

Op Reddit vond men de domeinnaam via Who.Is, een website waarop te lezen valt welke domeinnamen bezet zijn en welke bedrijven eigenaar zijn van de betreffende domeinnamen. Hoewel de domeinnaam al sinds 2009 in het bezit is van Take-Two, is het domein eerder dit jaar van een update voorzien, vlak voordat ook de domeinnaam gtavi.com van een update werd voorzien.

Lees hierhet volledige bericht.

Epic: 'Apple wil onze ontwikkelaarsaccounts beëindigen'

Apple dreigt om de ontwikkelaarsaccounts van Epic te beëindigen na een ruzie over in-app aankopen in Fortnite. Dat zou ook van invloed zijn op het gebruik van Unreal Engine op iOS. Dat meldt Epic zelf in een tweet.

Epic zegt via de rechter te willen voorkomen dat de ontwikkelaarsaccounts op 28 augustus worden gesloten. De ontwikkelaar noemt het een wraakactie en zegt er onherstelbare schade door te lijden.

Lees hierhet volledige bericht.

Fortnite

Facebook-account wordt verplicht voor vr-headsets van Oculus

Gebruikers van de vr-headsets van Oculus moeten in de toekomst verplicht een Facebook-account aan de headset koppelen. Dat maakt Oculus bekend via zijn eigen website.

De verplichting geldt in eerste instantie voor nieuwe klanten van Oculus. Iedereen die vanaf oktober 2020 voor het eerst een Oculus-product gebruikt, moet inloggen via Facebook.

Harry Hol ging er nog dieper op in in de meest recente vr-vrijdag special.

Lees hierhet volledige bericht.

vr vrijdag

Microsoft toont interface Xbox Series X

Microsoft heeft de interface van de Xbox Series X voor het eerst getoond in een nieuwe video.

Volgens Microsoft richt de nieuwe interface zich op de belangrijkste aspecten van de ervaring, zoals de games en de winkel. Deze aspecten nemen volgens het bedrijf minder geheugen in beslag. Ook start de Xbox Series X de helft sneller op dan de vorige generatie Xbox-consoles en zou terugkeren naar Home vanuit een game dertig procent sneller zijn.

Lees hierhet volledige bericht.

‘Nvidia GeForce RTX 3090 kost 1399 dollar’

Ondanks de geplande presentatie bleef deze week de geruchtenmolen over Nvidia’s nieuwe generatie videokaarten doordraaien. Wederom galmen er geluiden over bizarre hoeveelheden VRAM-geheugen voor het vlaggenschipmodel, nu bijgestaan door een minstens zo bizarre prijs.

Ondertussen deed Microsoft uit de doeken hoe de belangrijkste chip van de Xbox Series X te werk gaat en mogen toetsenbordpuristen uitkijken naar (dan wel oppassen voor) een nieuw cyber-bakbeest.

Lees hierhet volledige bericht.

Officieuze 3D-render van hoe de NVIDIA GeForce RTX-referentiekaarten eruit kunnen zien.

Call of Duty Black Ops: Cold War officieel aangekondigd

Activision heeft Call of Duty Black Ops: Cold War gisteravond officieel aangekondigd.

Activision plaatste een video met daarin zwart-witbeelden uit de jaren '60. De video eindigt met de opmerking "Ken je geschiedenis, of wees gedoemd om het te herhalen". Daarna wordt de naam van de game onthuld, waaruit blijkt dat de geruchten kloppen: het spel heet inderdaad Call of Duty Black Ops: Cold War en speelt zich dus af tijdens de Koude Oorlog. Daarnaast wordt gemeld dat de onthulling op woensdag 26 augustus plaatsvindt. Later werd ook officiële artwork onthuld.

Lees hierhet volledige bericht.

Call of Duty Black Ops: Cold War

Review:Flight Simulator 2020 is de ultieme openwereldgame

Met een letterlijk volledige simulatie van de aarde is het onmogelijk om alles te zien wat dit ‘spel’ te bieden heeft. Flight Simulator 2020 is, net als eerdere edities, een hobby op zich. Maar ook beginners en zondagspiloten kunnen er enorm veel voldoening uithalen. Je leert echte vaardigheden die een-op-een kloppen met de werkelijkheid en de uitdaging is zo groot als je zelf wil. Lange laadtijden en een wat vreemd onderscheid tussen de standaard-, premium- en deluxe-edities zijn eigenlijk de enige echte grote minpunten in een verder sublieme simulatie.

Lees hierde volledige review.

flight simulator

Dit artikel delen:

Lees meer

Thor komt naar vierde seizoen van Fortnite Apple versus Epic Games: walgelijk versus walgelijk
0

Reacties op: Hoogtepunten: Flight Simulator 2020 review en nieuwe Call of Duty

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.