http://kotaku.com/that-xbox-one-reveal-sure-was-a-disaster-huh-509192266

Na de hele presentatie gezien te hebben, zie ik een handig multimedia apparaat waarmee in mijn afstandbediening niet meer hoef aan te raken en ben erg teleurgesteld... Het was allemaal zo gemaakt, gladde praatjes maar geen vulling...

Ik als X360 eigenaar ben er nu zeker van dat de PS4 de volgende console wordt voor me, niet dat die me zoveel meer toonde, maar Microsoft deed geen één poging om aan te geven waarom zij de interessantere "games"console had. Gezien hun recente verleden met Kinect hebben ze vooral de eerste X360 eigenaren in de kou gezet. Los ook nog eens van dat ze flink willen cashen op de tweedehands markt.

Ikzelf ben gelukkig geen console fanboy, ik heb Nintendo, Sega, Atari, Microsoft, Telstar en ook een Sony console gehad en zal altijd blijven switchen naar de partij die op dat moment het meeste bij me past door hun software aanbod. De X360 was zeker de moeite voor mij en zal er zeker nog veel plezier aan beleven, maar voor de rest zullen mijn weg en die van Microsoft bij deze scheiden.

Dit was het moment dat Microsoft Sony voorbij kon streven door Sony geen ruimte meer geven om nog voor de E3 wat aanpassingen te doen. Maar ze hebben het met veel geblaat en weinig wol laten liggen.

Zoals ze onbedoelt maar meermaals correct in de presentatie zeiden: "Xbox go home!"