Beste lezer,


Met dank aan Wilbertus en zijn 'Community Playdate' topic hierbij een kleine update met wat er gaande is.


Er is door Wilbertus een balletje op gegooid om te proberen zo vel mogelijk bezoekers van gamer.nl een plaats te geven om elkaar op te zoeken en samen een spelletje te gaan spelen. Als groot voorstander van dit idee ben ik alvast aan de slag gegaan en heb => z13.invisionfree.com/GNL/index.php?act=idx <= een forum aangemaakt.

Het is nog erg basic van opzet, maar het gaat even om het idee. In de toekomst kan wellicht de hele layout en opzet nog aangepast worden, maar we moeten toch ergens mee beginnen.

Door jezelf aan te melden op dit forum krijg je de mogelijkheid om bezoekers/ members van gamer.nl op te zoeken en samen je favoriete spel te gaan spelen. Staat je platform waar je op speelt er niet bij, dan kan dat zo worden aangemaakt...geen zorgen! Er zal obgetwijfeld nog veel meer naar wens zijn aan te passen, maar dat komt wel in een later stadium mochten de reacties positief zijn.

Heb je geen idee hoe dit is begonnen, dan zou je kunnen beginnen met het => www.gamer.nl/community/weblog/354436/community-playdate#comment_1037104 <= topic van Wilbertus eens door te lezen.

 

Hopelijk zie ik je daar!