[Update: Bol.com zegt dat ze eerder gokken op €399,99]

 

Waar komt het vandaan?

Het zou zomaar kunnen. Bol.com gebruikt deze prijs als reserveer prijs. Ook melden ze een release datum van 30 november 2012. Ze zeggen er overigens bij dat ze zelf gokken op €399,99.

Fictief

Let wel op, ze zeggen erbij dat het allebei fictief is, maar de geschiedenis leert, dat Bol.com goed kan gokken. Ze hebben het vaker goed dan fout (qua prijs, release gokken ze bijna nooit goed).

Stel, de Wii U kost werkelijk 500 óf 400 euro, zouden jullie hem dan kopen? Ik in ieder geval niet.


%&^%$$^$##^&& Nintendo fanboys

Helaas hebben de %&^%$$^$##^&& Nintendo fanboys alweer volop onnodige reviews geplaatst. 5 sterren? Een verkondigd zelfs dat... laat maar, het is beter om het zelf te lezen:

'' Ik heb de E3 gezien waar ze dit systeem mee aankondigen en je wilt niet weetn wat hij allemaal kan.
Vooral de socialiteit is een flinke stap vooruit.
kom je ergens niet uit of verder? met 1 druk op de knop kom je bij de Wii U plaza zou ik het nu even noemen, waar je met mensen kunt praten die op dat moment het zelfde spel zitten te spelen over het spel, als vriend kunt toevoegen, en meteen een video chat om het ze persoonlijk te vragen!
Wat ik ook prachtig vindt aan het systeem is als je aan het spelen bent en je ouders of vrienden willen wat zien op de tv, kan je gewoon door spelen door gewoon op het schermpje van je controller te kijken, gewoon fantastisch!
Mijn conclusie: een prachtig systeem dat erg goed bezig is het socialiteit te verbeteren, ik zit het erg te overwegen om het te kopen maar 300-500 is wel erg veel dus dat wordt ff flink nadenken. ''


En een andere review die 5 sterren geeft:

'' pas als Nintendo Bevestigd Dat de wii u € 499, is dan Reseveer ik hem direct ''


Aan dat soort reviews zou Bol.com echt iets moeten doen... ...gelukkig koop ik er bijna nooit iets ;-)