1. Impact Egine

Als eerst wil ik het hebben over het fifa impact egine , Ik irriteer hier me mateloos aan had het als een groot pluspunt gezien in fifa 12 maar had niet verwacht dat het zo slecht zou uitpakken . Je heb van die momenten dat je denk nou zie er best realistisch uit  maar dat zie je nauwlijks , Je ziet vaker dat ze op elkaar liggen en dat duurt af en toe gewoon 2 a 3 secondes soms zelf langer . Of dat je mede speler net weg sprint wil je een steek bal geven bots die op een verdegiger val die speler op grond . En is het meteen balverlies. Ik hoop dat dit punt heel wat gaan verbeteren zou het gameplay al heel wat verbeteren . 

 

2. Afronden eentonig heid .

Hier heb ik het voornamelijk over schoten randje zestien R1+O . Die vliegen er bijna altijd in zeker als je profclubs speel en dat je tegenstanders ze VP geboost is . Maar je heb het ook met 1 tegen 1 seizoen. Maar ook 1op 1 stiuatie precies het zelfde 1x na binnen kappen R1/RB scho of keeper kappen t en hij zit , maak nauwlijks mee dat die via de keeper erin gaat of dat je die net tussen ze benen erin gaat mogen ze sterk aan werken in fifa 13 vind ik .

3.Scheidsrechters 

Denk dat iedereen die een tijdje fifa speelt weet dat scheids nergens op slaat in fifa 12. Ontrechte rode kaarten , Ontrechte gele kaarten , Wat rood of geel is soms gewoon een waarschuwing volgens de scheidsrechter . Maar dat is nog niet het ergste je krijg soms af en toe een penalty tegen terwel je volledig de bal raak  of je krijg zo een vrije trap tegen.

4.Flair passes /player intelligence

Wie zit neuer of valdes een rabona doen ( al is het een andere verhaal bij szczesny http://www.youtube.com/watch?v=C0YdCXbqGyc) . Maar even serieus dat ga toch niet ,  en dan zeggen ze dat ze  Player intelligence hebben ingevoegd in het spel nou zie meeste spelers die actie's niet doen heb het dan voornamelijk over keepers en verdegigers maar zover ik heb gelezen zou player intelligence ook verbeterd worden .

Gelezen over verbeter punten :

Impact engine zou verbeterd worden .

Player intelligence ook dus aanames per speler zou verschillen dan word er voornamelijk gekeken naar : Snelheid van de speler hoe groot die is etc al verwacht ik dat dit heel moeilijk is om voor elkaar te krijgen is .En de weeromstandig heden zouden ook een rol spelen.

Scheidsrechters zouden verbeterd worden !!

En Ai die meedoet aan een  aanval 

Zo kan ik wel even doorgaan maar zo te zien zal het gameplay best veranderen en verwacht ook dat het posetief zou veranderen want een hele grote toevoeging in fifa 12 was tactical defending en vind dit een hele goeie verbetering.

 

Conclusie:

Kan niet wachten op fifa 13 instant buy voor mij.

Deel jullie mening waar jullie je zo ergeren aan fifa 12 en wat verbeterd moet worden .

 

Let niet op me grammaticale fouten is me eerste blog :)