Tenzij je een mening hebt die buiten de boot valt. Als je de menigte tegenspreekt word je al snel in de grond gestampt. Gebeurd bij mij maar niet alleen bij mij. Ik zie het vaak genoeg gebeuren dat iemand tegengas geeft of het niet eens is. Dan volgt een regen van minnetjes zodat de post al snel onzichtbaar word. Een goed systeem om scheldpartijen enzo onzichtbaar te maken maar het word vaak genoeg misbruikt.

Dan zijn er ook nog van die mensen die meerdere accounts hebben om zo extra te minnen, want als iemand het niet met je eens is of je uitlult dan kan je niks anders he.

Al die politiek correcte reacties zijn ook om te kotsen, iedereen wilt alle games legaal kopen blablabla. Meer dan de helft die hier komt schijt in zn broek om geminned te worden en zegt daarom maar wat andere willen. Heel voorzichtig een comment geven omdat je het eigenlijk niet eens bent maar er niet bruut tegenin durft te gaan.
Dat is toch jammer, we laten ons gewoon terug fluiten door een paar mensen die alles braaf volgens de wet willen doen en alleen positief over dingen durven te praten.

Als er een game gereviewed word en die krijgt een 9 ofzo en dat jij het een afgrijselijk kut spel vind omdat de hoofdpersoon je niet aanstaat dan mag je dat ook best zeggen.
Maarja die minnetjes he, ikzelf had er ook last van. plusjes zijn leuk, mensen zijn het met je eens, jeeeej. Daar hoop je op en daarom ben je ook heel voorzichtig met je Epenis. Je wilt niet dat je zon reputatie krijgt dat niemand je leuk vind toch?
WRONG, typ gewoon wat je wilt en laat je niet remmen door meneertje "ik koop al mijn games legaal en ik wil 2de hands spellen spelen op mijn nieuwe xbox".
God wat heb ik een hekel aan die correcte mensen zeg. Want ja, als je dat tegenspreekt ben je een boef he.

En als je het niet eens bent dan vragen ze ook om argumenten, die hoef je niet te geven. Als je alleen al zegt, kut spel. dan is dat prima. of als ze je terug fluiten dat je een algemene opmerking maakt maar het is eigenlijk alleen je mening dan ben je ook de lul. Nee nee je moet wel zeggen dat het je mening is en geen feit want dat kan echt niet.

Er zitten hier echt een hoop mensen bij die het verzieken voor de andere. En dan bedoel ik niet de flamers en trollers. Volgens mij zijn dat de mensen die echt vrij zijn op deze site. Volgens mij zijn de minners, die een random post bezoeken en iedereen minnen, de enige die iets in protest doen tegen dit debiele systeem voor gemakzuchtige webhosts. Hoef je geen admin meer te hebben die de posts goedkeurd, lekker makkelijk. Laat het volk spreken, owja alleen wel als het eens bent anders boren we je de grond in.

Misschien dat ik ga zoeken naar een andere site, maar ik denk dat ik mn gal lekker blijf spuigen op dit misbaksel van een gamesite. Nederlandse indie games pushen, lijkt net 538 wel, wat een onzin. En geef je er commentaar op dan mag dat niet van de correcte mensen want dat is niet netjes.

Ik zou zeggen, wees niet bang om te typen wat je wilt, laat die nikszeggende minnetjes maar binnenkomen. Wees gewoon eerlijk maar laat elkaar wel in waarde.