Ik ben zelf niet iemand die vaak op een post reageerd, maar wat ik interessant  vind lees ik altijd. Regelmatig zie ik een reactie van iemand waar ik erg om moet lachen, of dat ik juist denk van; kan dat nu niet op een andere manier?

Op zulke momenten kijk ik vaak bij die persoon op zijn of haar profiel om te kijken of ik dan beter zijn (of haar, maar laat ik het even op zijn houden) reactie kan begrijpen. Geen games in de lijst waaraan je kunt afleiden wat iemand zelf graag speelt, geen leeftijd zodat je beter zou kunnen begrijpen waarom iemand zo reageerd...eigenlijk helemaal niets...
...en dat is eigenlijk best jammer want je kunt er best veel mee delen!

 

Om een balletje op te gooien heb ik mijn verhaal vast even wat uitgebreid. Als jullie nu zouden willen weten waarom ik iets zeg en wat ik leuk vind kun je dat zien.
Ik heb er wat tips in gegooid wat ik erg leuk vind om te spelen en waarvan ik hoop dat jullie dat ook zullen hebben, of misschien wel hebben gehad.

Wellicht doen jullie hier helemaal niets mee en vinden jullie het een stom initiatief, maar stiekem kom ik liever gewoon iets meer over de persoon achter de naam te weten, dan begrijpen we elkaar een stuk beter!

 

Ben benieuwd...en nu aan de slag!!  :)