»Dinsdag 4 december 2012« 18:30: Ik ga lekker beginnen met de trainen van mijn pokémon die ik aan tante Ellen hebt genoemd en zij is een Mareep, maar zijn staat op level 13 en ga haar lekker trainen totdat zij gaat evolueren in het pokémon genaamd Flaaffy en daarna ga ik uitzoeken met wie ik verder gaat trainen, maar ik vergat te vermelden wie het trainster is die ze gaat trainen. Ik heb aan mijn tante Soraja gevraagd om ze willen trainen en haar naam aan mijn trainster mocht geven en ze hebt het geaccepteerd, ze zei dan ook dat ik haar altijd bij me draag en ook in mijn games en mijn hart zodat ik haar nooit verliest. Ik zei tegen haar dank je wel en vanaf die moment train ze haar pokémons met mijn adviesjes die ik aan haar geef en ik loop ook met haar mee om te zien hoe ze het allemaal doe en ze vindt het allemaal niet erg. Oké ik ga het verder trainen en tante Soraja train ze allemaal en ik ga met haar mee op het leuke avontuur. Oké nu wil ze gaan beginnen met haar training van tante Ellen (Mareep) en ik bekijk hoe het moet. Ik speel dan in het game als een trainee genaamd tante Soraja. Ik zeg ook wat wij allemaal hebben gedaan. “Oké let’s start training van onze tante Ellen (Mareep) te trainen tante Soraja oké” tante Soraja antwoord “Oké zullen het beginnen, als je klaar ben dan ben ik ook ready” ik en tante Soraja “Oké let’s go training” en onze eerste avontuur met training van onze pokémons begint nu! We zijn nu in het stad “Virbank city” en daar zit een tweede gym leader, maar het is een meisje volgens mij en zij is niet in haar Gym en we zijn haar aan het zoeken en we moeten eerst met oude man praten en daar ga ik en tante Soraja die meisje zoeken, daarna gaan we haar uitdagen in haar Gym. We hopen dat we haar kunnen vinden, tante Soraja en ik zijn opzoek naar die meisje. Oké nu weten we hoe zij heet ze heet Roxie, zo nu zijn we ik bedoel tante Soraja en ik zijn opzoek naar Roxie, hoop dat we haar kunnen vinden! da’s echt raar, we moesten haar eerst opzoeken ergens in het stad en we zijn in haar Gym, is Roxie al terug in haar gym. Oké dan tante Soraja en ik kunnen die Gym trainers en leader Roxie uitdagen, daarna onze tweede badge binnen halen yahoo! “Ik moet met gras en insecten pokémon gebruiken tante Soraja want namelijk het is een rock pokémons hebben ze hier in het Gym” tante Soraja antwoorden dan “Oké we hebben dan tante Josephine en lieve Mientje met die kunnen we wel winnen toch!” ik weer “Juist tante Soraja we kunnen met hun wel winnen, sorry tante Ellen je moet effe wachten totdat we het tweede badge gaan winnen!” en zo doende gaan we verder in het Gym en we willen eerst met tante Josephine (Snivy) en dan met lieve Mientje (Sewaddle) winnen, zo hadden tante Soraja en ik besloden om te doen en dat zijn onze strategie we hopen dat we makkelijker kunnen winnen! We gaan het anders aanpakken met het winnen van haar Gym, ze hebben volgens mij ook vergiftigende pokémons bezig en tante Soraja en ik hebben ook besloten toch tante Ellen (Mareep) en tante Carola (Purrlion) daarmee moeten tante Soraja en ik wel kunnen winnen! “Man da’s niet zo goed we hebben een pokémon in het battle verloren en die tante Carola (Purrlion) en ik heb vijf pokémons over om te gym leader Roxie te kunnen winnen, maar die kunnen wel halen toch tante Soraja” tante Soraja antwoorden “Ja natuurlijk kunnen we die gym leader Roxie wel winnen, maak je geen zorgen” en ik zei “Oké dank je wel tante Soraja voor je motivatie” tante Soraja zei “Graag gedaan hoor” en we gaan verder vechten met onze pokémons in de tweede gym om onze tweede badge te kunnen winnen en daar gaan we weer, maar we zijn wel zonder tante Carola (Purrlion) moeten we nou doen! Toen hebben we die trainer met tante Ellen gewonnen en zij heeft een special assisterende moveset geleerd en die moveset heet Charge, die is wel handig en wat hebben we hier nou, onze tante Ellen is nou geëvolueerd van Mareep naar Flaaffy en zij is nou veel sterker geworden en zal die Roxie nou makkelijker te verslagen worden door mijn vijf overlevende pokémons wel winnen en tweede badge te bemachtigen via de gym leader Roxie. Okay let the battle begin dear Roxie, we will beat you now! Mijn eerste van vijf pokémons is nu verslagen en heb nu vier pokémons over en ik heb Roxie’s eerste pokémon van twee ook verslagen met tante Lisa en zij is nu op level 14 van level 13 versterkt dat ik zeker cool gedaan met tante Lisa. Al mijn pokémons waren bijna verslagen en heb met tante Ellen (Flaaffy) gewonnen en zij is meteen mijn heldin geworden en ik moet nu naar het Pokéstar studio moeten komen volgens ene man en tante Soraja en ik gaan nu naar het Pokéstar studio!

19:30:Onze pokémons moeten in het speelfilm spelen dat zal wel leuk zijn voor onze pokémons in het speelfilm te spelen en ze zijn ook nog meteen een films ster en daarom heet dus deze gebouw Pokéstar studios klinkt wel apart toch!? Het is best wel leuk om naar iemands filmpje te kijken en ik heb het idee dat tante Soraja en ik in onze speelfilms kunnen spelen en natuurlijk met onze pokémons erbij niet te vergeten. Ik heb mijn eerste speelfilmpje gespeeld met een leuk succesje, het was echt leuk en ik heb die liefde volle park gered van die gemaskerde schurk. Ik ben van plan voor een nieuwe scene voor een nieuw speelfilm te maken. Die komt later wel weer goed, ik moet Mario (Riolu) lekker trainen totdat die kan evolueren in stalen vechtende pokémon Lucario! Roxie heeft nu een probleem met team Plasma en ik moet haar helpen, dus tante Soraja en ik gaan Roxie helpen om tegen de team Plasma te bestrijden en Roxie uit te helpen met het probleem tegen team Plasma, wat krijgen we nou we krijgen ook een hulpje door onze rivaal genaamd Gogeta! Roxie, Gogeta, tante Soraja en ik hebben van die team Plasma gewonnen en ze zijn gevlucht naar Route 20 en ik moet ze vinden, maar heb ook van Roxie een HM01 Cut gekregen en heb aan lieve Mientje geleerd. Nu gaan tante Soraja en ik naar de Route 20 om team Plasma te sporen en ze te soppen van hun pokémon diefstal. Ik heb de meisje van het groep team Plasma verslagen en ze zijn weer terug naar Virbank city, toen ze vluchten ging tante Soraja en ik naar die Virbank city weer terug en ik heb Roxie en kapitein gevonden, maar tante Soraja en ik gaan morgen gesprek houden met Roxie en kapitein hoe we moeten verder doen tegen team Plasma. Morgen gaan tante Soraja en ik weer op avontuur met onze pokémons te trainen!