Na ontzettende lag in de multiplayer van bf4 op de ps4 en soms bijna niet te spelen is daardoor. Heb ik via internet Fifa 14 gekocht en gister binnen gekregen.

Nou vind ik het erg leuk om gewoon de carriere modus te spelen in fifa.Na mijn club te hebben gekozen, contract aanbiedingen gedaan te hebben, nieuwe spelers heb aan gekocht, mijn tactiek heb gekozen en nog wat ander geneuzel heb gedaan. De eerste oefenwedstrijd maar spelen. Oefenwedstrijd klaar gewonnen, blij. Krijg ik de foutcode CE-34878-0 en zit weer in het hoofdmenu van de ps4. Deze fout melding overgens ook al een paar keer in bf4 gehad.

 

Daarna nog ongeveer 10x opnieuw geprobeerd, telkens na de eerste wedstrijd een crash. Fifa verwijderd en opnieuw geinstalleerd weer dezelfde crash. PS4 opnieuw geinitialliseerd (duurde 1uur+) Fifa opnieuw geinstalleerd en weer dezelfde crash.

 

Is mijn console stuk? Of moet ik stiekem toch een beetje beginnen te twijfelen of de overstap van Microsoft naar Sony wel verstandig is geweest. Zijn dit kinderziektes die na verloop van tijd eruit gepatched worden?

 

Komt er op neer dat ik hier nu voor €648,98 aan spul heb staan maar eigenlijk niks fatsoenlijk en zonder problemen kan spelen.