De weblog die ik maakte over mijn ultimate support kitt heb ik veranderd, het is nu de mg36 met holo scope(US), bipod en heavy barrel, dit omdat deze ongeveer hetzelfde is als de m27 iar, hij heeft een aantal grote voordelen waardoor ik persoonlijk de mg36 zou kiezen.

1: meer kogels, de m27 iar heeft er 47, de mg36 50.

2: betere hip-fire

3: mogelijkheid om de 2 shot burst mode te gebruiken bij een LMG

4: hij killt iemand net iets sneller dan de m27(niet dat er veel verschil in zit, maar je kunt het wel merken)

Helaas heeft hij ook een aantal nadelen, hij heeft meer recoil en laad ook langzamer dan de m27, maar door de mg36 op burst mode te zetten in medium/long range hou je meer kogels over.

de vraag:

Iedereen heeft kunnen zien dat battlefield 4 officieel is aangekondigd, wat denken jullie hiervan, wat moet er inkomen, of wat moeten ze weglaten.

graag een reactie hierop.

 

En dan nu de assault kitt:

Dit gaat heel raar klinken maar gebruik de G3A3 met de 6x scope, underslung rail(m26 mass), en de heavy barrel.

Aangezien deze assault rifle zijn minimum damage(van 22, maximum damage is 34) pas bereikt na 60 meter(alle andere assault rifles na 50 meter) maakt dit de beste assault rifle op long range, dit is de reden waarom ik er een 6x scope op heb gezet.

Met andere woorden, met deze setup heb je voor elke afstand een wapen om de vijand te doden en de match te winnen, de m26 mass voor short range als het nodig is en je sidearm voor medium range(deze gebruik ik zelf nooit met deze setup aangezien de G3A3 op deze afstand ook geweldig is).

Dit is wat je moet doen om deze setup te laten werken, gebruik de G3A3 in de semi auto(1 shot mode) voor langere afstanden en medium range, de m26 voor close range(gebruik de underslung rail om sneller te kunnen switchen tussen de G3A3 en de m26 als het nodig is).

Waarom zou jij deze setup moeten gebruiken?

1: Omdat het werkt, je kunt hiermee op afstand of dichtbij geweldig verdedigen, aanvallend moet je wat meer op de achterhoede blijven en het meer als een sniper spelen, maar dan werkt het nog steeds geweldig.

2: deze setup werkte zelfs in TDM op noshar canals, zowel tussen de containers als aan de buitenkant.

3: een headshot op 100 meter kost maar 5 kogels

4: je kunt veel mensen reviven.

Met andere woorden, als je deze setup eenmaal onder de knie hebt krijg je er veel voor terug en zorg je dat jou team de overwinning krijgt.