Vrijheid

Mijn ideale game bevind zich op een grote en mooie map, zoals bijvoorbeeld de map van Just Cause 2/ Test Drive Unlimited 2. Op deze map heb je ontzettend veel vrijheid. Met meer dan 400 mensen online zijn er ontzettend veel activiteiten te doen, zoals bijvoorbeeld bowlen, karten, golven en nog meer van dat soort spelletjes. Een beetje GTA style dus. Overal komt je andere mensen van over de wereld tegen, en je kan in de wereld doen wat je wilt, cruisen, hardlopen, fietsen, varen, vliegen etc.

Vervoersmiddelen

Aangezien ik naast een actieve gamer ook fervent autofan ben, zijn auto's ook heel belangrijk voor mij. In mijn ideale game kan je overal in en uit je auto stappen. In de game zitten ontzettend veel verschillende gelicenseerde auto's, zoals Hummers voor offroad rijden, Ferrari's voor een snelle highway cruise en Volkswagens voor normal day traffic. Natuurlijk zou het ook leuk zijn om gebruik te kunnen maken van Taxi's, bussen, vliegtuigen, watertaxi's of misschien zelfs wel een metro. Op de map moet een goed geordende infrastructuur zijn.

Wonen en werken

Verder lijkt het me ook geweldig om een baan te kunnen uitvoeren op het eiland. Stel, je werkt bij de snelwegpolitie, mag je allemaal mensen die te snel rijden een boete geven. Natuurlijk moet je ook de keuze hebben uit een hoop huizen, die je kan kopen en verkopen. 

Conclusie

Mijn ideale game is een mix van games die ik ontzettend leuk vind. Als je de tekst hierboven gelezen hebt, denk je waarschijnlijk aan: Grand Theft Auto, Just Cause , Test Drive Unlimited , True Crime en nog veel meer sandbox games. Mijn ideale game zal wel nooit komen, hopelijk hebben jullie meer geluk!

Vervolg

Ik ben benieuwd hoe jullie favoriete game eruitziet, dus het lijkt me leuk als jullie mij als voorbeeld nemen en een blog maken over jullie ideale game, have a nice day!