singleplayer:

 

genre:

 

Mijn ideale genre is een open wereld genre waarbij je moet vechten, niet omdat ik een gek ben die het binnenkort ook in het echt gaat uitproberen maar gewoon omdat er dan meer mogelijkheden zijn, het maakt mij niet zoveel uit of het een 3rd/1st person shooter of een vechtspel met zwaarden/vuisten is, als je maar kan vechten. Het is ook belangrijk dat er een reden om te spelen is (verder komen in het verhaal niet meegeteld) daarmee bedoel ik beter worden in vechten en betere wapens krijgen, maar ik bedoel ook dingen als bontgenoten krijgen, bendes/clans oprichten, hoger level worden om meer leden in de bende/clan te krijgen  en huizen kopen/bouwen/verbouwen. en dan bedoel ik niet dar er in totaal 3 huizen zijn die je kan kopen, ik bedoel dat je keuze hebt uit 30 huizen die al meteen te koop staan, en dat je ook nog mensen onder druk kan zetten om hun huis te verkopen. huizen kopen en dan gebruiken als basis voor je bende of clan zou ook erg gaaf zijn.

 

verhaal:

 

Een goed verhaal is voor mij ook erg belangrijk en daar heb ik maar een paar voorwaarden voor, 1: het moet wel een beetje realistisch blijven, ik vind magie of tijdreizen of monsters niet erg, maar ik heb liever niet dat het hele verhaal er om gaat( tenzij het een zombies/monster/alienspel is. 2: zijmissies/random events vind ik ook leuk, de verhaallijn is het belangrijkste maar het is wel leuker als je nog andere dingen kan doen. Ik vind het ook leuk als je af en toe puzzels moet doen. en het liefste zuou ik ook bijbaantjes hebben. bijv, je neemt een baantje bij een pizzaria waar je pizzabezorger word en je hard door de stad moet racen om optijd te komen. of bijv, je bent in de middeleeuwen en je word de loopjongen van de koning of iemand anders en je moet brieven bezorgen.

 

multiplayer:

 

coop/pvp:

 

Een multiplayer is leuk maar het moet niet de focus zijn(tenzij het splitscreen is want ik heb altijd het liefst 1 of 2 spellen die ik met vrienden kan spelen) als het coop is dan vind ik tactiek wel belangrijk want anders is het leuker om gewoon tegen elkaar te spelen omdat dat vaak moeilijker en leuker is. Als het tegen elkaar is dan maakt het mij niet zo heel veel uit, ik vind realisme wel leuk maar het hoeft niet persé, ik vind objectives ook wel leuk maar gewoon vechten/racen kan net zo leuk zijn.