Ben jij op zoek naar een leuke Groep serieuze nederlandse rijders in Gran Turismo 6?

Misschien is XL-RacingLeague wel wat voor jou!

Wij houden elke week op zaterdag 1 race, deze wisselt elke week tussen sport klasse en Super sport klasse.

In de zomervakantie is er een zomerstop vanaf 5 juli t/m 25 Augustus,  voor meer informatie over wanneer er wat wordt gereden kan je onze Race Kalender downloaden van het forum.

Er wordt gewerkt met een punten systeem elke race kan je punten halen, hoe meer races je mee rijdt hoe meer punten je haalt in een seizoen.

Meerijden met elke race is dus NIET verplicht je mag zo vaak mee doen als je wilt ook als je maar bijvoorbeeld 3x per jaar kan!

sportklasse is een klasse voor de beginnende engevorderde rijder. In deze klasse worden er met straat auto's gereden tot 250 PK. Sport klasse races bestaan uit 12 rondes per circuit. Tijdens deze races geld er een verplichte pitstop die in ronde 6 voldaan moet worden.

 

Supersport klasse is een klasse voor de gevorderde en snelle rijder. In tegenstelling van de sportklasse worden er in deze klasse met nodig aangepaste straat auto's en race auto's gereden vanaf 250 PK. Supersport klasse races bestaan uit +/- 24 rondesafhankelijk van het circuit met een maximale tijdsduur van +/- 30 min. Tijdens deze races geld er een verplichte pitstop dienaar keuze voldaan kan worden in ronde 12 of 13.

 

Wat Bied XL-RacingLeague nog meer.

- Eind van het seizoen zullen er kleine prijzen zijn.

- Mobiele app met al het laatste nieuws, social mediaberichten en Evenementen.

- Website www.xl-racing.nl

- Forum via de website bereikbaar.

- Live streaming via Twitch vanaf januari.

- Facebook.

- Twitter.

- Youtube.

 

Intresse om mee te rijden? Schrijf je nu in via het forum bereikbaar via www.xl-racing.nl