Beste gamer,

Na lang wachten komt de duitse RPG Gothic 3 uit,vrijdag de 13e oktober. Voor vele hardcore Gothic fans is dit niet hun ongeluksdag,maar hun geluksdag Het spel bestaat uit 3 delen Myrtana, Nordmar en een woestijngebied waar ik de naam van vergeten ben... Oh ja, Varrant!

Myrtana is een gewoon grasgebied,het is onder controle van de orcs en de koning zit in zijn kasteel in de val en er zijn nog een paar mensen (rebellen)in de bossen. Nordmar is een sneeuwig ijsgebied en orcvrij!In 1 en 2 heb je mischien al opgemerkt dat orcs niet echt van water en kou houden. Varrant is een woestijngebied vol met "asassins",die brengen mensen naar de orcs en vervolgens tot slaven worden geroepen.

Het spel is 5 keer zo groot als gothic 2:die nacht des raben! Het spel vraagt wel een sterke gamers pc,omdat het zo goed is,beter dan oblivion ga ik er mij eentje aanschaffen! Hat beeld ziet het veel beter uit dan 1 en 2 die het zelfde beeld hadden. Het zelfde is gebeurd met age of empires 1 en 2,hetzelfde beeld,3 supermooi en superleuk. Ik kan niet wachten tot ik deze duitse role playing game speel,ik denk dat ik niet de enige ben. Zo,nu ben je op de hoogte was voor een goddelijke schepping dit is! Voor meer informatie www.worldofgothic.com en www.gothic3.com vééél gameplezier,daag.