Op mij zoektocht naar een nieuwe games heb ik al een paar leuke vondsten gedaan, en hopelijk hebben jullie nog ideeen en leuke tips voor mij. In dit artikel wil ik beschrijven welke games ik inmiddels tot mijn collectie mag rekenenen en wat ik daar van vond. Om te beginnen speel ik op mijn Xbox die ik inmiddels 3 jaar geleden bij de Mediamarkt in een bundel met Halo Reach en Fable 3 gekocht heb. Door mijn toendertijde lage budget heb ik met deze games meer dan 1 jaar gedaan de Halo campaign ken ik van buiten en heb hem op mijn toen 14 jarige leeftijd op Legendary Solo uit gespeeld, ook heb ik me prima vermaakt met mijn neef op de bank: split-screen, campaign (Een groot gemis van de huidige games dat je vaak niet samen de campaign kunt doorlopen) en Firefight. Van Fable heb ik ook erg genoten vooral het grafische stijltje trok me erg aan maar deze game is zoals we allemaal weten veels te makkelijk. 

Nog twee weekjes...nog een week...nog drie dagen...nog een dag...Release day Battelfield 3 eindelijk deze game had ik al een paar maanden van te voren gepreordert, want alles wat ik er over las trok me aan. Op de release day had ik nog  geen Xbox Live en heb daarom eerst de campaign doorlopen. Ondanks alle kritiek hier op vond ik hemzelf wel leuk en vooral afwisselend met de verschillende onderdelen. Eindelijk dan Xbox live en online los gaan met alle voertuigen op de grote open maps een snelle blik op mijn Battlelog weet mij te vertellen dat ik 395 uur en 31 minuten in deze online oorlog heb doorgebracht.

Tussen Battlefield door heb ik nog wat leuke koopjes gescoord op de verjaardag van GameMania geloof ik 3 used games halen voor 20 euro toen heb ik Rage, Ac Brotherhood en Forza 3 gehaald. Het idee van Rage sprak mij wel aan vooral de AI vond ik ijzersterk kan ik me nog wel herinneren dat de vijand op je af sprinten je op hem schoot en hij via een Wall jump de kogels ontweek ook het racen en je auto customizen vond ik erg leuk. Voordat ik aan AC:B begon had ik van een vriend ACll geleent maar vond het een beetje saai en langdradig AC:B daarintegen vond ik een stuk dynamischer enige minpuntje van AC:B was de combat Counter aanval en je vijand is kansloos volgens mij de enige stukken waar je dood kon gaan was als je van een gebouw af storten. Over Forza3 kan ik heel kort zijn racen vind ik soms leuk op zijn tijd vooral Splitscreen maar dit zou ik echt niet elke dag kunnen spelen.

Daarna komt Skyrim een game waarin ik vooral veel rondgelopen heb en ontdekt heb.Het hoofdverhaal uit spelen was een van de laatste dingen die ik gedaan heb inmiddels ligt hij al een tijdje in de kast stof te happen.

Farcry3: AMAZING I LOVE IT.

Het leek mijn neefje wel leuk om weereens opnieuw te beginnen in een Multiplayer game want Battlefield was alles al geunlocked dus kochten we Moh Warfighter wat een miskoop was dat zeg een van de slechtste spellen die ik ooit gespeeld heb. De Single player ben ik nog wel doorgekomen en vond deze ook nog leuk vooral de missie in Dubai maar de Multiplayer maar 2 uurtjes gespeeld.

L.a. Noir The Complete Edition uit de budget bak gevist voor maar 5 euro volgens mij zijn die 4 cd's waar het spel en Dlc uit bestaat nog meer waard aan grondstoffen maar dat ter zijde. Het spel zelf vond ik zeker erg intressant om te spelen verhalend erg sterk en zou er graag een vervolg op zien.

Een tijdje geleden kreeg ik Kameo in mijn handengedrukt op een verjaardag deze game stamt al weer uit 2005 en alsnog vond ik heb niet te lelijk en bewees voor mij dat Gameplay boven Grapics gaat.

Naast deze games heb ik ook nog de volgende games gespeeld:

Red dead Redemption een van mijn favoriete

MW 2 de enige Cod in mijn collectie word eigenlijk alleen met vrienden gespeeld

Halo anniversary erg leuk om de eerste Halo te spelen 

Dirt2 race is niet echt mijn ding

Hopelijk heb ik jullie niet te veel verveeld laat alsjeblieft je tips achter in de reacties

Groetjes Yptisme