De tijd is gekomen om te laten zien waarom jij the Dark Knight genoemd wordt.  Veel van jouw aartsvijanden zijn terug. Na wat er gebeurd is op Arkham Asylum, zijn veel schurken de wanhoop nabij. Ze weten nu dat je tegen Batman geen halve maatregelen kunt nemen en deinsen er dan ook niet voor terug om extreme middelen te gebruiken!

Je komt oude 'vrienden' tegen zoals The Joker, The Penguin en zelfs Mr. Freeze! Er word zelfs gefluisterd over de aanwezigheid van een oude sluipmoordenaarsbende. Je zult moeten vechten, puzzelen, platformen en zelfs vliegen om je tegenstanders het nakijken te geven. Arkham City biedt urenlang speelplezier en houd je bezig tot de laatste riddler trophy! 

Met het gebruik van je detective mode en verschillende gadgets is geen uitdaging je te groot. Mocht je zin hebben in iets anders dan de verhaallijn is dat geen probleem, de vele side-quests in Arkham City houden je urenlang gekluisterd aan je beeldscherm!

Deze winter heb jij de kans het verschil te maken in deze epische strijd om Arkham. Laat je meeslepen in een verhaal met intrigerende karakters en bloedstollende plotwendingen! Deze game mag je niet missen!

 

Dit is niet zozeer een review formaat maar meer een reclame boodschap. Dit heb ik bewust gedaan, omdat ik vind dat iedereen deze game gespeeld moet hebben en daarom ook geen spoilers hier in wilde zetten. Batman Arkham City;  mijn persoonlijke Game van het jaar!