Alleen op een onbewoond eiland?

Het verhaal speelt zich af op een verlaten eiland, maar toch is dat niet helemaal waar. Buiten dat het eiland door zijn omgeving erg levendig is heerst er ook een spanning. Zij die niet in het verhaal voortkomen maar er toch leven. Ja, ik heb het over spoken! En jij als 'kijker' spookt door het hoofd van de ontdekker.

Kijker...

Ik heb net vrij expliciet het woord 'kijker' gebruikt omdat dit mijn ervaring is. In de INGAME aflevering die ik aan deze game heb toegewijd leg ik dit ook uit. Dit betekent natuurlijk niet dat ik hier geen plezier aan heb beleefd! Is het een goede game? Nee, omdat het in mijn ogen geen game is. Op dit gebied bevindt ik me op glad ijs omdat het nogal afhangt van je eigen interpretatie van een game!

Aflevering

Door op een van de links te drukken kun je de aflevering bekijken die ik aan Dear Esther heb toegewijd. Dit heb ik eigenlijk gedaan voor een member op gamer.nl, namelijk Wilbertus. Ik zelf was de game al aan het ontdekken, en ik kon het goed combineren. Verzoeken zijn natuurlijk altijd welkom, dan kan ik kijken of dit haalbaar is (ik speel geen MMORPGames).

Via Youtube of op de officiële site Gamemind