Dawn Of The Second Day -48 hours remaining- (de nintendorks snappen 'm wel)

Na een aantal lange weken is het eindelijk zo ver... de kerstvakantie komt er weer aan. De kids mogen hun nieuwverkregen skylanders op de Wii uitproberen en ik moet nog even wachten tot de kerst en dan maar zien of die rooie ronde rakker de moeite heeft genomen iets onder m'n boom te flikkeren.

Over 2 dagen is het zo ver, ik mag m'n XBOX weer keihard aansluiten m'n games in een mooi alfabetisch rijtje zetten en mezelf een kontzweer gamen. Ten minste ik hoop dat ik de tijd vindt tussen werken en achterstallig schoolwerk inhalen. Maar ik heb het me in ieder geval voorgenomen.

Het is eigenlijk schandalig hoe ik nieuwe games koop met m'n gameshopaholic kop. Ik heb het eerste deel van het ene nog niet uitgespeeld en de volgende veelbelovende titel staat alweer in de kast. Niet een paar maanden na uitgave als ik er nog maar 20 euries voor neer hoef te tellen nee... releasedatum als het even kan. Dus trek ik m'n pinpas weer en koop voor een veel te hoge prijs een nieuwe game bij onze vrienden van de MediaMarkt.


Als ik een rekensommetje zou maken heb ik het afgelopen jaar weer zo'n slordige 600 euro aan games uitgegeven die ik nog steeds niet heb uitgespeeld. Uren en uren inmiddels gratis speelplezier staan op me te wachten in een overwerkt en gestreste vakantie. Of ik er aan toe kom om zo veel mogelijk uit te spelen... Ik betwijfel het. Hoewel ik graag voordat de wereld vergaat even alles zou hebben willen uitgespeeld ben ik bang dat ik het niet meer ga redden voor vrijdag.