Nou hier komt verandering in! Ik heb mijn gereedschap gepakt en ben aan de slag gegaan zelf een custom cover te maken. Maar het zo officieel mogelijk te laten lijken. Ik was hier gister aan bezig, zeker zo'n anderhalf uur, was 80% klaar en boem, ''Photoshop werkt niet meer'' Hoppa alles weg.   

 

Vandaag dus maar aan een andere begonnen, na een hoop prutswerk met de clone tool, is het iets lelijker geworden dan die van gister, maar he? Geen Messi meer!    

Zeg me wat jullie ervan vinden en laat je mening achter, als er suggesties zijn voor andere spelers, ze zijn welkom! Maar daar moeten dan andere mensen ook mee instemmen, een soort stem actie dus. En hou er rekening mee dat ik niet elke speler zo kan vinden op een hoge resolutie foto, dus bijvoorkeur grote teams en geen onbekende spelers.  

 

Als FIFA 13 dan uitkomt, dan maak ik er eentje op maat zodat jullie hem zo erin kunnen schuiven, ik laat de achterkant gewoon zitten, want dan gaat het zo'n prutswerkje worden.  

 

Tips, of enige kritiek zijn welkom. Op de cover zelf, Ozil en Cazorla. Er staat geen watermerk of copyright op, alleen wel op de printbare versie ;)   Link :  http://imageshack.us/a/img703/6546/fifa13coverozilcazorla.jpg

 

Update 1: 

Nu met Radamel Falcao! Een van de beste spitsen op dit moment!

Render helemaal zelf uitgesneden, en dat is het ook waard! Ziet er zelfs mooier uit dan de officiele cover met Messi erop, en geloof me, het was een pruts werkje om hem eruit te halen.

Link: http://imageshack.us/a/img685/1053/fifa13coverfalcao.jpg

Update 2: 

Jullie wouden een NL speler? Nou hier is die dan! De verrader! Heb hem zelf uitgesneden, Iniesta niet. Enjoy it guys.  

Zelfs met een eredivisie logo erop! 

http://imageshack.us/a/img89/3782/fifa13coverrvpl.jpg