Het is natuurlijk heel erg mooi dat er een game uitkomt waarbij je het verhaal kunt spelen met zijn tweeën op één console. Split-screen co-op lijkt mij een heel erg mooie toevoeging op zo´n vette game als Killzone. Hoewel ik meestal weinig gelegenheid krijg om split-screen samen te spelen is het wel een erg mooi gegeven. Ik hoop dan ook dat er een online mogelijkheid komt om het verhaal door te spelen met zijn tweetjes. Ik vind namelijk zelf gemakkelijker om elkaar, toevallig of niet, online te treffen om eventjes een lekkere game te spelen.

 

Ik weet nog dat ik dit voor het eerst deed met Gears of War en daarna met deel 2. Ik kan me nog steeds niets leukers bedenken dan het verhaal doorspelen met een online kameraad in een game waar het ook echt iets toevoegd om met zijn tweeën tactisch levels te doorkruisen. De online mogelijkheden waar zoveel games mee komen als "capture the flag" en een paar maps om enemies of elkaar op neer te knallen heeft mij toch altijd minder getrokken.

 

Goeie ontwikkeling voor Killzone 3 dus, maar waarom is het zo zeldzaam dat er hele artikelen aan geweid worden wanneer er dan eindelijk een game komt met deze mogelijkheden??