Video
The Last of Us Part 2

Zo zijn bepaalde zombiegeluiden opgenomen voor The Last of Us: Part 2

Fruit, pap en violen

Geschreven door Cody van den Bogert op
Er is een video opgedoken op SoundWorks Collection waarin Beau Anthony Jimenez, geluidsontwerper bij Naughty Dog, kort toont hoe bepaalde geluidseffecten zijn opgenomen voor The Last of Us: Part 2.

De korte video toont opnames van allerlei verschillende geluidseffecten. In het begin van de video is te zien hoe de onsmakelijke geluiden van verschillende zombies zijn opgenomen. Zo leren we dat aanvallen van een Shambler zijn opgenomen door fruit uit te knijpen en reddingsvesten op te blazen.

Naast het verzinnen van geluiden voor fictieve monsters, zijn er ook creatieve oplossingen gevonden voor alledaagse geluiden. Het spannen van een boog wordt bijvoorbeeld opgenomen door langzaam aan een stemmechaniek te draaien van een viool. De video demonstreert verder ook hoe verschillende adempatronen opgenomen moeten worden om de personages van de game zo realistisch mogelijk te laten klinken onder verschillende omstandigheden.

Hieronder kun je de volledige video bekijken.

Vier jaar geleden werd er een vergelijkbare video uitgebracht van het eerste deel uit de franchise, deze kan je hier bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bevestigd: Rocksteady werkt aan een Suicide Squad-game Live om 15:00 uur: Martin en Jacco duiken in Warzone seizoen 5
0

Reacties op: Zo zijn bepaalde zombiegeluiden opgenomen voor The Last of Us: Part 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.