Omdat ik er rond mijn 20ste achterkwam dat een extreem sexy zachte G alléén niet genoeg was om de aandacht te trekken van leuke meiden besloot ik dat het misschien wel een goed idee was om mijn rijbewijs te halen. Helaas vergat ik om een auto aan te schaffen, waardoor mijn plan om in de hippe straten van Valkenburg en Maastricht op zoek te gaan naar vrouwelijke schoon in een strakke bolide, al snel in het water viel.

Nu, hier op het Gamer HQ in Den Haag, kan ik niets anders dan blij zijn dat ik nooit een auto heb aangeschaft, aangezien een fiets sneller is in een stad waarin alle stoplichten altijd op rood lijken te staan.

Toch kan ik mij af en toe die bink wanen die ik altijd al wilde zijn door het spelen van games zoals Midnight Club, waarin ik met flitsende stuurbewegingen door de smalle straten scheur zonder last te hebben van vervelende details zoals verkeersregels, stoplichten of irritante scootermensjes. In Midnight Club: Los Angeles is het niet anders. In de zwoele zomerzon of in de koele nacht krijg je de kans om in de auto rond te scheuren die je altijd al had willen hebben, maar nooit durfde te kopen. Bekijk de onderstaande trailer voor meer info!