Trailer

Nintendo-kostuums in Project Zero: Maiden of Black Water

Game komt op 30 oktober exclusief uit voor Wii U

Geschreven door Aida . op
Er komen bonuskostuums van Zelda en Zero Suit Samus beschikbaar voor Project Zero: Maiden of Black Water. De kostuums zijn te zien in een nieuwe trailer die Nintendo online heeft geplaatst.

Het is nog niet duidelijk hoe de kostuums kunnen worden verkregen. In de trailer zijn beide kostuums te zien. Het gaat om het kostuum dat Zelda draagt in Hyrule Warriors en het blauwe kostuum voor Samus uit Super Smash Bros. 4.

Project Zero: Maiden of Black Water is het nieuwe deel in de Project Zero-serie. De speler bestuurt drie verschillende personages die door allerlei locaties moeten navigeren. Zij krijgen hierbij te maken met agressieve geesten. Spelers kunnen een camera besturen met de Wii U Gamepad. Deze camera kan hints en geesten zien die voor het blote oog niet zichtbaar zijn. Deze camera is de enige manier om de personages tegen de geesten te beschermen.

Project Zero: Maiden of Black Water komt op 30 oktober uit voor Wii U. De fysieke uitgave van de game bevat de volledige game, maar de digitale versie van de game komt uit in een free-to-start vorm. Spelers kunnen in deze vorm de proloog en de eerste twee hoofdstukken gratis spelen en kiezen daarna of zij willen betalen voor de rest van het spel.

Later vanmiddag verschijnt de recensie van Project Zero: Maiden of Black Water op Gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lightning Returns: Final Fantasy 13 komt in december uit voor pc EA: 'We kijken liever vooruit dan dat we remakes uitbrengen'
0

Reacties op: Nintendo-kostuums in Project Zero: Maiden of Black Water

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.