Trailer
Vampyr

Word het monster in de nieuwe Vampyr-trailer

Een bloederig tafereel

Geschreven door Arran Winmai op
De nieuwe Vampyr gameplay-trailer toont Jonathans vele bloederige krachten.

Ontwikkelaar Dontnod heeft een nieuwe trailer gemaakt voor Vampyr waarin verschillende krachten van Jonathan worden tentoongesteld. De dokter teleporteert, bijt en gebruikt speren van bloed om zijn vijanden te doden.

Jonathan Reid kan sterker worden door burgers op te offeren en hun bloed te drinken. Zo kan hij krachtige aanvallen leren en op latere niveaus krijgt hij zelfs krachten waar andere machtige vampieren bang van worden. Echter zijn dit de burgers die hij zwoer te beschermen toen hij de dokterseed aflegde. Aan de andere kant kan hij de krachten goed gebruiken om de straten van Londen veilig te houden van weerwolven, andere vampieren en nog veel meer monsters.

Spelers kunnen de levens van npc's onderzoeken om te achterhalen wie het 'verdient' om opgeofferd te worden, of hij kan Jonathan toe laten geven aan zijn dorst voor bloed en iedereen in het zicht vermoorden. Maar elk personage heeft een rol in Londen en bij teveel moord kan een heel district zelfs in chaos vervallen.

Vampyr kan vanaf 5 juni gespeeld worden op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor meer inzicht in het spel kun je hier onze preview lezen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk om 18:00 uur een livestream van Beyond Good & Evil 2 Live om 20:00: PlayerUnknown's Battlegrounds
0

Reacties op: Word het monster in de nieuwe Vampyr-trailer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.