Trailer
Gotham Knights

Werp nog een blik op het aankomende Gotham Knights

Game komt op 21 oktober uit op pc, PS5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Warner Bros. Games heeft een nieuwe trailer van Gotham Knights uitgebracht, die zich voornamelijk richt op gameplay uit het spel.

De video is hieronder te zien. De uitgever noemt het een "gameplay launch trailer", aangezien de game over twee weken uitkomt.

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Robin, Nightwing, Red Hood en Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. 

Gotham Knights komt op 21 oktober uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. In eerste instantie zou het spel ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komen, maar die versie werd geannuleerd.

Op Gamer.nl verscheen onlangs een preview van de game. Lees die hier. We schreven: "Aangezien Gotham Knights geen vervolg is op de Arkham-serie, heeft de ontwikkelaar carte blanche om bekende gezichten opnieuw te introduceren. Zo worden in de demonstratie die we krijgen in relatief korte tijd allerlei bekende schurken genoemd. De Court of Owls, Penguin, Harley Quinn en een hoop andere personages waar we nu nog niks over mogen zeggen passeren allemaal de revue."

Dit artikel delen:

Lees meer

Waarom kelderen de prijzen van populaire ssd’s opeens? Dead Space-remake heeft op Steam geen Origin nodig
0

Reacties op: Werp nog een blik op het aankomende Gotham Knights

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.