Trailer

Aparte hengel-accessoire laat je vissen met Joy-Cons

Exclusief verkrijgbaar in Japan

Geschreven door Cody van den Bogert op
De volgende game van Bandai Namco verschijnt exclusief in Japan en is best apart. Bakutsuri Hunters tovert de Joy-Con-controller namelijk om in een ware vishengel.

Zoals gezegd verschijnt Bakutsuri Hunters alleen in Japan en lijkt het er niet op dat de game in Europe gaat verschijnen. Echter is dit wel een hele aparte game, de besturing van het spel gebeurt namelijk voor een groot deel met een speciale vishengel-accessoire voor de Joy-Con.

DeBakutsuri Giga Rod kan eenvoudig aan de Joy-Con worden bevestigd en dit tovert de Switch-controller om tot een ware vishengel. De bedoeling is dat spelers hiermee allerlei soorten vissen vangen en er zwemmen nogal wat bijzondere vissen tussen. Zo zijn bijvoorbeeld vissen in allerlei kleuren en metalen haaien te vinden en die laten zich niet zomaar vangen.

Bakutsuri Hunters biedt spelers de ultieme viservaring. De hengel wordt uitgeworpen door gebruik te maken van de motion-controls van de Joy-Con en vervolgens is het wachten tot er iets aan de haak zit. Wanneer er iets bijt, dient de speler aan het rad te draaien om de vis binnen te halen. Draai je te hard, dan knapt je lijn, draai je te zacht, dan verlies je de vis.

De speciale Joy-Con-hengel is overigens niet alles, er kan namelijk speciaal aas worden gekocht. Spelers kunnen dit aas vervolgens overzetten in de game door het voer te scannen met de Joy-Con IR blaster.

Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alyx Vance keert terug in Half-Life: Alyx Switch-versie Alien: Isolation verschijnt volgende maand
0

Reacties op: Aparte hengel-accessoire laat je vissen met Joy-Cons

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.