Trailer
Deliver Us Mars

Verhalende trailer van Deliver Us Mars getoond

Game komt op 2 februari uit op pc, PlayStation en Xbox

Geschreven door Michel Musters op
KeokeN Interactive heeft een nieuwe trailer van Deliver Us Mars uitgebracht, waarin het verhaal van de game centraal staat.

Naast de uiteenzetting van het verhaal is er ook gameplay te zien in de onderstaande trailer. Deliver Us Mars is een vervolg op het in 2018 uitgekomen Deliver Us The Moon, dat zich - zoals de naam al aangeeft - op de maan afspeelde. 

Het op Mars gesitueerde vervolg speelt zich tien jaar later af en kan los van het eerste deel gespeeld worden. Astronaut Kathy Johanson heeft de missie om naar Mars te reizen en krachtige apparaten genaamd Arks te verzamelen om zo het klimaat op aarde te redden. Ze heeft echter ook persoonlijke redenen voor deze reis. De game moet nieuwe gameplaymechanieken bevatten om klimmen en bewegen op Mars interessanter te maken. Ook moet het spel diverse puzzels bevatten.

Deliver Us Mars gaat 29,99 euro kosten en komt op 2 februari naar Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vr-bril van Apple komt volgens geruchten in herfst van dit jaar uit Dead Space-reservering op Steam levert gratis Dead Space 2 op
2

Reacties op: Verhalende trailer van Deliver Us Mars getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DarkraverX

  • 10 januari 2023 12:52
  Denk je in begin van het jaar een lekker rustig jaar te beginnen komt er in de 1e maanden voor mij dan althans een zooi uit die ik moet hebben, waaronder deze.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  RikkieDee

  • 10 januari 2023 22:03
  @DarkraverX zeker waar, dit lijkt een mooi spelletje te worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.