Trailer
Gwent

Vergiftig je tegenstander in Gwent: Crimson Curse

Exclusief pakket nu te reserveren

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
CD Projekt Red heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Gwent: Crimson Curse, waarin de nieuwe soorten kaarten te zien zijn. Ook kunnen spelers een exclusief pakket reserveren, welke onder andere een speciale achterkant voor kaarten bevat.

Begin deze maand werd de Gwent: Crimson Curse aangekondigd door CD Projekt Red. De eerste uitbreiding van het kaartspel staat in het teken van een bloedmaan die de Crimson Curse heeft ontketend en verschijnt op 28 maart voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In een nieuwe trailer vertelt de vampier Dettlaff hoe hij lang is opgejaagd door de mensen die leven in comfort en rijkdom. Ook zien we welke nieuwe soorten kaarten worden toegevoegd. Zo is het in de uitbreiding mogelijk om vijanden elke beurt te laten bloeden, kunnen eigen kaarten beschermd worden en kan een dodelijk gif worden toegebracht aan kaarten van de tegenstander.

Het is nu ook mogelijk om een exclusief Crimson Curse-pakket te reserveren. Dit pakket kost 35 euro en bevat een Blood Armor-outfit voor de Unseen Elder Leader, een speciale achterkant voor kaarten en 40 Crimson Curse Kegs, welke speelkaarten bevatten.

Gwent: The Witcher Card Game is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Beat Saber komt naar Oculus Quest Gerucht: EA Access komt naar PS4
0

Reacties op: Vergiftig je tegenstander in Gwent: Crimson Curse

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.