Trailer
Two Point Campus

Two Point Campus-trailer toont spionnenopleiding

Game komt op 9 augustus uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Sega en Two Point Studios hebben een nieuwe trailer van Two Point Campus uitgebracht. Ditmaal staat de spionnenopleiding centraal.

Op de spionnenopleiding worden studenten opgeleid tot spion, waarbij ze lessen krijgen in het besturen van drones, het richten op doelwitten en het doorstaan van hindernisbanen gevuld met lasers en krokodillen. Rivaliserende studenten kunnen echter als spionnen infiltreren op deze opleiding, en het is aan de speler om hen te vinden.

In Two Point Campus kunnen spelers hun eigen universiteit opbouwen en managen. Met gemakkelijk te gebruiken tools kunnen spelers precies bepalen hoe de universiteit er uitziet. Studenten leren geen standaard vakken in het spel; in plaats daarvan worden er fantasievolle lessen gegeven, zoals de bovenstaande 'Knight School', waarin studenten leren om ridder te worden, en bovenstaande opleiding.

Two Point Campus komt op 9 augustus uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Het spel komt op dag één naar Game Pass voor Xbox en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Age of Empires 3: Definitive Edition krijgt twee nieuwe beschavingen 'PlayStation-werknemers boos over mail van directeur over abortusrechten'
0

Reacties op: Two Point Campus-trailer toont spionnenopleiding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.