Trailer
Tiny Tina’s Wonderlands

Trailer van Tiny Tina’s Wonderlands toont twee nieuwe classes

Komt op 25 maart 2022 uit op consoles en pc

Geschreven door Jari Klapwijk op
Er is een nieuwe trailer van Tiny Tina’s Wonderlands uitgebracht. De trailer toont onder andere de Stabbomancer- en Brr-zerker classes, nieuwe omgevingen, slagwapens en spreuken.
In Tiny Tina’s Wonderland kunnen spelers hun eigen hero aanpassen. Onderdeel hiervan is het ‘multiclass-systeem’. Daarmee kunnen spelers kiezen uit een mix van zes unieke skilltrees. Voorbeelden hiervan zijn de Stabbomancer en de Brr-zerker. Stabbomancers zijn geheimzinnige sluipmoordenaars die vechten met een zwaard. Ze halen vijanden neer zonder dat iemand het doorheeft. Brr-zerker gaat iets minder subtiel te werk. Zij hebben ijskrachten en gruwelijke slagwapens die vijanden trakteren op een koude dood. Deze klasse is ideaal voor gevechten op korte afstand.

Omgevingen en vijanden

De game kent een groot aantal verschillende omgevingen. Elke omgeving heeft zijn eigen missies, zijmissies en unieke vijanden. Brightroof is bijvoorbeeld de hoofdstad van de Wonderlands, Sunfang Oasis is een oase middenin de woestijn en Butt Stallion’s Castle is een fel gloeiend kasteel dat het hele koninkrijk verlicht. De Skeleton Army is er om spelers het leven zuur te maken.

Personages

In Tiny Tina’s Wonderland keren enkele bekende personages terug. Tiny Tina zelf is de meest gevaarlijke dertienjarige ooit. Zij maakte de gehele Wonderlands als een soort magische speeltuin waar ze met haar vrienden kan spelen. Butt Stallion is een binicorn, een eenhoorn met twee hoorns, en heerst over de Wonderlands vanuit Brighthoof. 

Gameplay

In de game gaan spelers aan de slag met magische spreuken en slagwapens. Die spreuken laten je magie afschieten vanuit je vingertoppen. De ene spreuk zet vijanden bijvoorbeeld in de fik en de andere schiet ze de lucht in met een minitornado. Naast wapens en spreuken verslaat de speler vijanden met een slagwapen. De overworld ziet eruit als een speelbord van een ouderwets gezelschapsspel vol met geheimen, afsnijroutes en complete, optionele gebieden.


Tiny Tina’s Wonderlands komt uit op 25 maart 2022 op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De pc-versie is exclusief voor de Epic Games Store. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Gelimiteerde Halo Infinite-videokaart onthuld Pokémon Legends: Arceus-trailer onthult nieuwe pokémon
0

Reacties op: Trailer van Tiny Tina’s Wonderlands toont twee nieuwe classes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.