Trailer

Trailer toont het dagelijkse leven in Persona 5

De rpg komt volgende maand al uit

Geschreven door Jacco Peek op
Persona 5 heeft vandaag een nieuwe trailer gekregen. Ditmaal wordt ook het simulatie-aspect van de game uitgelicht. Zo bestaat het dagelijkse leven behalve demonen bevechten ook uit sporten, gamen en school.

Nu de rpg er bijna aankomt, heeft ontwikkelaar Atlus een filosofische omschrijving van de game uitgebracht voor nieuwkomers.

"Persona 5 is een game over interne en externe conflicten van een verontruste groep jongeren die een dubbelleven leiden. Ze hebben het normale leven van een scholier uit Tokio: naar school gaan, naschoolse activiteiten en part-time banen. Maar ook beleven ze fantastische avonturen door bovennatuurlijke krachten te gebruiken en de harten van mensen binnen te dringen.

Hun kracht komt van Persona's, het Jungiaans concept voor "zelf": de helden realiseren zich dat mensen in de samenleving maskers dragen om hun zwakheden te verbergen. Door letterlijk hun masker eraf te rukken en zichzelf te confronteren roepen ze hun innerlijke kracht op om mensen in nood te helpen. Deze groep van Phantom Thieves probeert uiteindelijk de wereld te veranderen door te kijken door de maskers van de samenleving."

Persona 5 komt op 4 april uit voor de PlayStation 4 en PlayStation 3.


Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Sega breidt Creative Assembly uit met koop Crytek-studio Oude raids keren terug in Destiny na Age of Triumph-update
0

Reacties op: Trailer toont het dagelijkse leven in Persona 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.