Trailer

Word een superster met de Career Mode in Tennis World Tour

Ben jij de volgende Agassi of Federer?

Geschreven door Bob van der Laan op
Een nieuwe trailer voor Tennis World Tour licht de Career Mode in het sportspel uit.

In de Career Mode van Tennis World Tour starten spelers als laatste in de top 100 beste tennis-spelers van de wereld. Vervolgens is het de bedoeling om de positie van nummer één te veroveren. Dit kan door een trainingsschema op te zetten en de techniek van het gekozen personage te laten groeien en zoveel mogelijk grote toernooien te winnen.

Tennis world tour career mode

Tijdens de modus worden de spelers elke maand opgedeeld in twee blokken van twee weken waarin zei de keuze krijgen om een oefenwedstrijd of toernooi te spelen. Gedurende hun carrière moeten spelers erop letten dat zij genoeg rust pakken om de gezondheid van hun tennisser op niveau te houden. Spelers kunnen niet alleen door het spelen van wedstrijden vermoeid raken, maar ook door het reizen van en naar de sportvelden toe. Wanneer een personage oververmoeid raken kan dit leiden tot een geblesseerde speler, wat de speler uiteraard belemmert om de allerbeste te worden.

Spelers kunnen door het winnen van toernooien credits vrijspelen en zo stijgen op de ranglijst. Verder kunnen er bepaalde in-game items aanschaft worden voor de personage, zoals nieuwe uitrusting of personeel, maar ook een inschrijving voor prestigieuze toernooien.

Tennis World Tour is vanaf 22 mei beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. In onze 'Top 100 van 2018' bevindt de tennisgame zich op plaats 84.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wave Race-regisseur hint naar vervolg voor Switch Fifa 18 krijgt mogelijke WK-uitbreiding
2

Reacties op: Word een superster met de Career Mode in Tennis World Tour

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  LarryLicious

  • 18 april 2018 16:41
  wat een afschuwelijke graphics. Niet van deze tijd……

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  tektwo

  • 18 april 2018 17:49
  Dit is de game die ik grijs zal spelen. Echt tof dat er eindelijk weer een Hardcore tennis game verschijnt op de consoles

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.