Trailer
Scarf

THQ Nordic kondigt 3D-platformer Scarf aan

Game komt deze winter uit

Geschreven door Rick Bloemzaad op
THQ kondigt de 3D-platformer Scarf aan via een onthullingstrailer. De game is ontwikkeling bij Uprising Studios en verschijnt deze winter.

De trailer toont de eerste gameplay-beelden van de nieuwe game. In Scarf speel je als de protagonist Hyke die met behulp van zijn speciale sjaal een magische omgeving moet verkennen. Ook dienen er mysterieuze puzzels opgelost te worden en moeten er lastige uitdagingen voltooid worden.

De sjaal, waar de titel van de game naar refereert, kan zich omvormen tot verschillende objecten om de speler te helpen in zijn of haar avontuur om verder te komen in de game. Hyke zelf is samen met andere zielen op een onbekende plek tot leven gekomen en gaat nu de wereld bestormen om een te kunnen worden met de natuur.

Scarf staat gepland voor release op pc deze winter. Het is nog niet bekend of THQ Nordic de titel ook naar consoles brengt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Castlevania-personages, Dark Samus, King K. Rool en meer naar Super Smash Bros. Ultimate Bekijk vanmiddag om 16:00 de Nintendo Direct rondom Super Smash Bros. Ultimate
1

Reacties op: THQ Nordic kondigt 3D-platformer Scarf aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Yami-Yagari

    • 9 augustus 2018 07:20
    Hé bah, moet echt een keertje Journey gaan spelen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.