Trailer

Tactisch te werk gaan in Wasteland 2: Director’s Cut

Stel een perfect team samen

Geschreven door Thijs Arnoldus op
Er zijn nieuwe beelden verschenen van Wasteland 2: Director’s Cut. In de trailer praat inXille-baas Brian Fargo over de nieuwe tactische gevechten en de mogelijkheid om een eigen squad samen te stellen. Wasteland 2: Director’s Cut verschijnt 13 oktober als gratis update voor de pc en komt voor het eerst ook naar Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Super Meat Boy vandaag uit voor PS4, mogelijk naar Wii U Minecraft krijgt een cape om mee te vliegen
2

Reacties op: Tactisch te werk gaan in Wasteland 2: Director’s Cut

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  geert1

  • 7 oktober 2015 12:51
  Één van mijn favoriete games van vorig jaar, en nu nog completer. De video laat het goed zien: Dit spel heeft een ongekende breedte qua mogelijkheden, keuzes en gevolgen. Het ziet er niet uit als een The Witcher 3 of Dragon Age 3 qua graphics, maar gaat minstens zo ver als die games wat betreft RPG mechanics en mogelijkheden. Er is een goed vechtsysteem, maar vaak kun je conflicten ook anders oplossen. Als je ook maar iets hebt met turn-based, tactische, verhalende RPG's, dan kan ik Wasteland 2 van harte aanbevelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  chemicalscum

  • 7 oktober 2015 14:03
  Ook een van mn favoriete games van vorig jaar . Gewacht op deze versie om weer opnieuw te beginnen, als ik klaar ben met Pillars of Eternity. Wel een soort game waar je de juiste mindset voor nodig hebt. Vooral het begin is vrij traag en enorme diepgang is niet meteen zichtbaar, waardoor jonge en ongeduldige spelers snel zullen afhaken. :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.