Trailer

Strijden met Goku en zijn vrienden in Dragon Ball Z: Kakarot

Lend me your energy!

Geschreven door Cody van den Bogert op
Bandai Namco heeft de lanceringstrailer van Dragon Ball Z: Kakarot vrijgegeven.

De nieuwe Dragon Ball Z-game verschijnt morgen en om dat te vieren heeft ontwikkelaar Bandai Namco de lanceringstrailer vrijgegeven. De korte video geeft spelers alvast een idee wat ze te wachten staat in de nieuwe game. Zo zien we Goku een gigantischer Spirit Bomb gooien op Kid Buu en zien we een episch gevecht tussen Kakarot en zijn rivaal Vegeta.

Dragon Ball Z: Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De game is vanaf morgen verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragonball Z-serie, maar er zijn ook nieuwe achtergrondverhalen te vinden in Dragon Ball Z: Kakarot.

In de game krijgen spelers controle over onder andere Kakarot, beter bekend als Goku. Spelers kunnen de personages krachtiger maken om zo tegen vijanden te vechten om de aarde te beschermen. Ondertussen moet men maaltijden eten om stats te verhogen en Z-Orbs en D-Medals ontgrendelen om nieuwe skills te gebruiken.

In onze preview kan je alvast onze eerste indruk van de game lezen. Bovendien gaan wij vanmiddag de game weer onder de loep nemen op de stream.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 uur: We gaan verder met Dragon Ball Z: Kakarot Kijk om 15:00 naar de Super Smash Bros. Ultimate-presentatie
5

Reacties op: Strijden met Goku en zijn vrienden in Dragon Ball Z: Kakarot

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  NightyNite

  • 16 januari 2020 11:41
  Dit spel kwam voor mij in een keer als een verassing. Ik heb vroeger veel gekeken naar Dragonball Z en het is dan ook een jeugdsentiment. Toen ik er achter kwam dat het spel ook een openwereld-ervaring had met side quests, extra zaken om te doen (rondrijden, vissen etc) was ik eigenlijk om. Toen mijn vriendin het zag en hoorde, zei ze meteen dat het wat voor mij was. Ik heb het toen gepreordered. Ik ben vervolgens verder nog gaan kijken en ik zag dat het ontwikkeld werd door CyberConnect2. Cyberconnect2 staat bekend voor het maken van een hoop van game-adapties van anime/manga. Cyberconnect2 heeft de .Hack// games gemaakt en de recentere Naruto Ultimate Ninja Storm spellen, die ik bijzonder vermakelijk vond. Spectaculaire gevechten, goed verhaal, leuke spelmechanieken. Ik ben ontzettend benieuwd naar en enthousiast over dit spel, waar ik eerst eigenlijk helemaal niet naar keek.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jumpman

  • 16 januari 2020 12:57
  @NightyNite heb n beetje hetzelfde. Verwachting was erg laag gezien eerder gespeelde DBZ games maar het open wereld concept en de graphics waren het eerste waardoor ik deze game op de radar had staan. Gisteren een heel stuk van de life stream zitten kijken en moet zeggen, het ziet er beter uit als ik me herinner van de anime.

  Het zal zeker geen day one aankoop worden maar dat is puur omdat dit met tijdgebrek te maken heeft. Al moet ik vanmiddag er niet teveel meer van zien want anders ben ik wellicht niet sterk genoeg :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  NightyNite

  • 16 januari 2020 13:11
  @Jumpman Ik was helaas niet sterk genoeg. Ik heb weinig gameplay van de gevechten gezien, maar als ze qua interactie en opbouw (in het verhaal) als in de naruto ninja storm spellen zijn, dan is het een instant hit. Ook hoe je in die spellen door het dorp heen kon lopen, side quests kon doen, de sfeer die het uitademde, fantastisch, dat is aan de ontwikkelaar wel toevertrouwt, ik ben benieuwd hoe ze de wereld van Dragonball Z zullen schapen!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jumpman

  • 16 januari 2020 15:44
  @NightyNite dat was denk ik ook het gene wat mij het meest aanspreekt, hoe alles nu is opgebouwd. Je kan met een noodvaart over een meertje vliegen maar loop er rustig rond en er is zoveel wat aandacht heeft gekregen. Ben er toch wel heel erg benieuwd naar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  NightyNite

  • 16 januari 2020 21:52
  @Jumpman zodra ik het spel een stuk heb gespeeld, zal ik het nog laten weten hoe het was, als ik het niet vergeet :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.