Trailer
Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales nu verkrijgbaar op pc

De 'launch trailer' is hier te bekijken

Geschreven door Michel Musters op
Afgelopen vrijdag verscheen Marvel's Spider-Man: Miles Morales op pc. Sony heeft dan ook een zogenoemde 'launch trailer' voor de game uitgebracht.

De trailer is hieronder te bekijken. De game is verkrijgbaar via Steam en Epic Games Store. De ontwikkelaar vertelt meer over de pc-versie van de game op PlayStation Blog.

Spider-Man: Miles Morales verscheen eerder al op PlayStation 4 en PlayStation 5 en is een vervolg op Spider-Man. De game speelt zich in dezelfde stad af als het origineel, maar bevat een nieuw verhaal. Daarbij besturen spelers ditmaal dus Miles in plaats van Peter Parker. Marvel's Spider-Man kwam eerder dit jaar al uit op pc.

De pc-versie van Miles Morales heeft geoptimaliseerde graphics, ontgrendelde framerates en ondersteunt technieken als DLSS 3 en DLSS 2, Nvidia DLAA en Nvidia Reflex, alsmede AMD FSR 2.1, Intel XeSS en IGTI. Ook worden reflecterende oppervlaktes en schaduwen met ray tracing weergegeven. Tot slot worden ultra-wide monitoren ondersteund en kan er zowel met de DualSense-controller of met een muis en toetsenbord worden gespeeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Korte Dead Island 2-trailer stelt Jacob voor Activision ontkent geld van Google te hebben ontvangen voor niet openen van eigen appstore
0

Reacties op: Spider-Man: Miles Morales nu verkrijgbaar op pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.