Trailer
Sherlock Holmes: The Awakened

Sherlock Holmes: The Awakened-remake uitgelicht

Game komt in februari 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Frogwares heeft een nieuwe trailer van de aankomende remake van Sherlock Holmes: The Awakened uitgebracht waarin potentiële spelers een voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten.

De video toont een filmpje en gameplay. Aan het einde volgt informatie over de status van de werknemers van ontwikkelaar Frogwares, dat zich in Oekraïne bevindt. 

De remake werd afgelopen augustus aangekondigd. Het oorspronkelijke spel kwam in 2008 uit, maar wordt helemaal opnieuw opgebouwd in Unreal Engine 4. De game bevat moderne graphics en animaties, maar ook een uitgebreider verhaal, verschillende zijmissies en nieuwe spelmechanieken.

In Sherlock Holmes: The Awakened onderzoekt Holmes een reeks mysterieuze verdwijningen in Europa en de Verenigde Staten, die mogelijk op een of andere manier te maken hebben met het Lovecraft-monster Cthulhu.

Sherlock Holmes: The Awakened komt in februari 2023 uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

NetEase investeert in nieuwe studio van The Witcher 3-regisseur Sony zou shovelware op PlayStation Store actief tegenhouden
0

Reacties op: Sherlock Holmes: The Awakened-remake uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.