Trailer
Just Cause 4

Ren, overleef en verwoest in Just Cause 4-uitbreiding

Dare Devils of Destruction verschijnt 30 april

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Square Enix heeft de eerste Just Cause 4-uitbreiding aangekondigd. In de trailer van Dare Devils of Destruction is te zien hoe Rico Rodriguez moet overleven, verwoesting aanricht en racet met bewapende voertuigen.

Dare Devils of Destruction is de eerste van drie aangekondigde uitbreidingen voor Just Cause 4. In de uitbreiding moet het respect van rivaliserende bendes worden verdiend door mee te doen aan drie explosieve en dodelijke uitdagingen. De 15 nieuwe missies zijn gericht op het overleven tussen landmijnen, sloopkogels en ringen van vuur, het racen door extreme weersomstandigheden met bewapende voertuigen en het aanrichten van zoveel mogelijk schade aan de omgeving en vijanden. In totaal kunnen er 16 nieuwe voertuigen vrijgespeeld worden.

Dare Devils of Destruction lanceert op 30 april voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bezitters van de Gold-editie van Just Cause 4 en spelers met een Expansion Pass krijgen al een week eerder toegang tot de nieuwe uitbreiding.

Sinds maart is Just Cause 4 ook gratis te downloaden en te spelen voor leden van Xbox Game Pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ninja Gaiden 2 nu backwards compatible op Xbox One Geheime berichten in Oculus Touch-controllers en watergekoelde voeding
0

Reacties op: Ren, overleef en verwoest in Just Cause 4-uitbreiding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.