Trailer
Pokemon Sun Moon

Raichu krijgt nieuwe vorm in Pokémon Sun en Moon

Wederom nieuwe Pokémon onthuld

Geschreven door Alicia Tai op

In een Japanse trailer van Pokémon Sun en Moon zijn er wederom nieuwe Pokémon aangekondigd. Ook wordt Team Skull geïntroduceerd.

Net als in de voorgaande Pokémon-games wordt de speler tijdens zijn of haar reis gedwarsboomd door een vijandig team. In Pokémon Sun en Moon wordt deze rol door Team Skull vervuld: een bende criminelen die Pokémon van spelers willen afpakken en andere snode plannen hebben.

In de trailer worden de belangrijkste leden van Team Skull geïntroduceerd. Guzma staat aan de kop van Team Skull en Plumeria is zijn ondergeschikte. Voor het eerst gebruiken de leden van het vijandelijk team ook andere Poké Balls, zoals Ultra Balls en Great Balls.

Daarnaast wordt ook de eerder gelekte vis-Pokémon getoond. In zijn normale vorm stelt Washiwashi weinig voor, maar via zijn Ability kan hij een hele school vissen oproepen, waardoor Washiwashi van gedaante verandert. Deze schoolvorm kan hij echter maar beperkt aanhouden.

Nieuwe Pokémon-aankondigingen zijn Pyukumuku, een water-Pokémon die zijn ingewanden naar buiten kan duwen, en Morelull, een grass- en fairy-Pokémon in de vorm van een stel paddestoelen.

Tot slot worden drie Alolaanse vormen van bestaande Pokémon getoond. De Alolaanse Meowth en Marowak waren eerder deze week al gespot in een Japans magazine. De Alolaanse versie van Raichu is daarentegen wel nieuw. De nieuwe Raichu surft op zijn staart en is zowel een Electric- als een Psychic-type.

Pokémon Sun en Moon komen 23 november uit voor Nintendo 3DS.

Dit artikel delen:

Lees meer

Riptide GP: Renegade Quantum Break naar Steam en speciale versie naar retail
1

Reacties op: Raichu krijgt nieuwe vorm in Pokémon Sun en Moon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Untitled Player

    • 11 augustus 2016 12:07
    Team skull ziet er eerder uit als team swag.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.