Trailer
The Bird That Drinks Tears

PUBG-studio toont trailer van op Koreaans boek gebaseerde game

The Bird That Drinks Tears

Geschreven door Michel Musters op
PUBG-ontwikkelaar Krafton heeft een 'concept trailer' uitgebracht voor de nog naamloze nieuwe game of games gebaseerd op het Koreaanse fantasyboek The Bird That Drinks Tears.

Eerder dit jaar kondigde Krafton al aan dat het aan het project werkte, en nu is er een trailer van uitgegeven, al bevat het geen directe beelden van de game of games. In plaats daarvan moet de trailer illustreren wat spelers kunnen verwachten. De trailer is gemaakt in Unreal Engine 5.

Eerder liet Krafton al weten dat het een "amibitieus project" omvat dat "de fantasiewereld van The Bird That Drinks Tears tot leven brengt, inclusief de unieke en verfrissende fantasierassen, prachtige, spookachtige landschappen en aangrijpende en immersieve verhalen".

The Bird That Drinks Tears is een fantasiereeks geschreven door Yeong-do Lee, een schrijver die als een van de pioniers van het Koreaanse fantasielandschap wordt gezien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meest aantal gelijktijdige Cyberpunk-spelers ligt hoger dan The Witcher 3 Certain Affinity werkt aan een groot Halo Infinite-project
1

Reacties op: PUBG-studio toont trailer van op Koreaans boek gebaseerde game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Jar25

    • 26 september 2022 13:09
    Het blijft de maker / eigenaar van PUBG, dus verwacht een shitload aan bugs en een partij die nooit zijn community zal luisteren :) Wel geweldige gameplay, maar toch.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.