Trailer
pokemon unite

Pokémon Unite verschijnt morgen voor mobiele platformen

Nieuwe battle pass, squads en en meer toevoegingen

Geschreven door Jacco Peek op
Pokémon Unite verschijnt morgen voor iOS en Android. In een trailer onthult The Pokémon Company nieuwe toevoegingen aan de game.

De free-to-play-game biedt onder andere een battle pass met nieuwe holowear, outfits voor pokémon. Ook kunnen spelers een squad creëren om eenvoudiger als een team te spelen en wordt cross-play met de Nintendo Switch-versie ingeschakeld. De game ondersteunt ook cross-progressie voor spelers die hun Nintendo-account of Trainer Club-account aan de game koppelen.

Recent onthulden The Pokémon Company en ontwikkelaar TiMi Studio Group dat de Switch-versie van de game 9 miljoen keer gedownload is. Ook komen de pokémon Mamoswine en Sylveon binnenkort naar de game.

In Pokémon Unite vechten spelers in teams van vijf tegen elkaar om controlepunten te veroveren en wilde pokémon te verslaan. Wilde pokémon kunnen tijdens wedstrijden ook worden gevangen, en evolueren naarmate ze meer ervaringspunten verdienen. Tot slot beschikt elke pokémon over één sterkere Unite-aanval per potje.

Dit artikel delen:

Lees meer

Algemeen topic - Kena: Bridge of Spirits Eerste Kena: Bridge of Spirits-skin nu beschikbaar in Fall Guys
0

Reacties op: Pokémon Unite verschijnt morgen voor mobiele platformen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.