Trailer
pokemon

Overzichtstrailer Pokémon Sword en Shield verschenen

Voorheen al in het Japans

Geschreven door Cody van den Bogert op
Het aftellen tot de release van Pokémon Sword en Shield is begonnen en om Pokéfans alvast lekker te maken, heeft Nintendo een overzichtstrailer van de game vrijgegeven.

In de korte video zijn onder andere verschillende locaties en landschappen te zien, die trainers gaan bezoeken. Ook zijn er een aantal nieuwe Galar-pokémon te zien en wordt dynamaxing nogmaals gedemonstreerd. Verder wordt er in de trailer veel geduelleerd en rondgetrokken in de Wild Area.

Geheel nieuw is de video niet, eerder werd dezelfde trailer al in het Japans vrijgegeven. Dit geldt ook voor een aantal van de pokémon die in deze trailer 'voor het eerst' te zien zijn. De afgelopen weken zijn er enorm veel van deze beestjes gelekt. Daarnaast zijn er zelfs spoilers van het verhaal op het internet te vinden, maar daar gaan we uiteraard niet op in. Het gerucht gaat overigens dat Nintendo één van de prominente leakers opgespoord heeft.

Benieuwd wat onze eerste impressie van Pokémon Sword en Shield zijn? Lees de preview van Jacco hier. Daarnaast heeft Jacco een interview met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda over de ontwikkeling van Pokémon Sword and Shield gehouden, die lees je hier.

Pokémon Sword en Shield zijn vanaf 15 november beschikbaar op Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 uur naar Need for Speed: Heat met Dennis en Lucas 5.2 GHz Intel-processor en een bijzondere externe videokaart
0

Reacties op: Overzichtstrailer Pokémon Sword en Shield verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.