Trailer
Outcast 2

Outcast 2: A New Beginning getoond

Game komt naar Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S

Geschreven door Michel Musters op
THQ Nordic heeft tijdens de Digital Showcase gisteravond een nieuwe trailer uitgebracht van Outcast 2: A New Beginning.

De game werd vorig jaar al onthuld. Outcast verscheen oorspronkelijk in 1999 en viel toen op dankzij de gedetailleerde voxel-graphics, de sci-fi-setting en de open levels waarin spelers zelf konden bepalen hoe ze bepaalde gevechten en andere situaties aanpakten.

Hoofdpersonage Cutter Slade keert in dit vervolg terug. Cutter moet de planeet Adelpha redden van een invasie van robots. De game moet daarbij net als het eerste deel een third-person actie-adventure worden.

THQ Nordic wist de Outcast-franchise in 2019 over te nemen. In 2017 gaf BigBen Interactive echter al een remake van het origineel uit, genaamd Outcast: Second Contact. In 1999 werkte het Belgische Appeal al aan een vervolg op Outcast, maar die game werd geannuleerd toen het bedrijf bankroet ging.

Outcast 2: A New Beginning komt naar Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wreckreation is een arcaderacer waarin spelers zelf alles kunnen aanpassen THQ Nordic heeft nieuwe South Park-game in ontwikkeling
1

Reacties op: Outcast 2: A New Beginning getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Ichi

    • 13 augustus 2022 16:11
    De oude Outcast brengt zoveel nostalgie met zich mee. Dat muziekje brengt we weer helemaal terug. Wat een geweldige game was dat. Beetje huiverig bij het zien van de gameplay beelden of ze Outcast wel genoeg eer aan doen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.