Trailer
Draugen

Beleef het Noorse horrorverhaal van Draugen in mei

Op zoek naar zus in verlaten dorp

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In een nieuwe Draugen-trailer wordt meer verteld over Edward, die op zoek gaat naar zijn zus in een verlaten kustdorpje in Noorwegen. Hier ontdekken hij en zijn pupil een duister mysterie.

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Draugen. Het 'Fjord Noir'-horrorspel gaat over een mysterie dat zich afspeelt in de jaren '20 tussen de fjorden en bergen van Noorwegen. De Amerikaanse reiziger Edward Charles Harden gaat hier op zoek naar zijn vermiste zus Betty.

In de video wordt meer verteld over het verhaal van Draugen en is te zien hoe Edward en zijn pupil Lissie in een roeiboot richting het Noorse kustdorpje Grovik varen. Eenmaal aangekomen blijkt echter dat het dorp volledig verlaten is en dat er een duistere sfeer hangt rondom het gebied. Als de twee vervolgens een moord op een kind ontdekken en een man vinden die zichzelf heeft opgehangen, zetten de twee alles op alles om het mysterie te ontrafelen.

Draugen werd al in 2014 aangekondigd door Red Thread Games, de studio achter de Dreamfall-franchise. Het spel, waarvan de vorige trailer dateert van november vorig jaar, lanceert in mei voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Battlefield 5-update voegt cosmetische microtransacties toe Switch-versie Mortal Kombat 11 draait op 60 frames per seconde
1

Reacties op: Beleef het Noorse horrorverhaal van Draugen in mei

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    3djester

    • 4 april 2019 16:57
    Krijg hier ook best wel zin in!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.