Trailer
Little Devil Inside

Nieuwe trailer van Little Devil Inside getoond

Spel komt eerst naar PlayStation-consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de State of Play-uitzending gisteravond is een nieuwe trailer van langverwachte indiegame Little Devil Inside uitgezonden.

Little Devil Inside is al geruime tijd aangekondigd en een combinatie tussen een actie-adventure en rpg met survivalelementen die zich afspeelt in een sfeervolle semi-open wereld. Spelers verkennen een prachtige maar tegelijk gevaarlijke wereld vol met beren, draken en andere wezens.

Op PlayStation Blog geeft ontwikkelaar Neostream Interactive meer details over het spel en de trailer. Zo wordt in de video voor het eerst de wereldkaart getoond en hoe het reizen tussen gebieden werkt. Spelers stuiten tijdens deze reizen op allerlei gebeurtenissen. Men kan te voet, op een muilezel, in voertuigen en per trein reizen. Hoewel te voet logischerwijs meer tijd in beslag neemt, laat het spelers wel plekken bereiken waar men anders niet zouden kunnen komen.

Little Devil Inside komt op een nog onbekende datum eerst uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Daarna komt de game ook naar Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Deathverse: Let It Die aangekondigd voor PlayStation-consoles Eerste screenshot van Smash Bros.-achtige game van Warner Bros. gelekt
0

Reacties op: Nieuwe trailer van Little Devil Inside getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.