Trailer
Operation Shifting Tides

Nieuwe Rainbow Six Siege-trailer introduceert het Nighthaven-team

In anime-achtige stijl

Geschreven door Cody van den Bogert op
Er is een nieuwe anime-achtige trailer verschenen van Rainbow Six Siege. In de korte video wordt het nieuwe Nighthaven geïntroduceerd.

Eerder dit jaar gaf Ubisoft aan dat ze meer verhaal willen toevoegen aan de tactische shooter. Het lijkt erop dat dit traject nu al van start is gegaan, Ubisoft heeft namelijk een verhalende trailer naar buiten gebracht van het Nighthaven-team.

The Nighthaven is een huurlingenleger dat is gevestigd in India en de nieuwste Operators Wamai en Kali maken onderdeel uit van deze groep. Het team moest een kaping van een supertanker voorkomen en wist hierin te slagen. Als gevolg werden de huurlingen uitgenodigd voor het Rainbow Six Siege-team. Achteraf blijkt echter dat de huurlingen enkel zijn uitgenodigd om te voorkomen dat ze zich bij de vijand aansluiten.

De korte video dient niet alleen als introductie van de twee nieuwe Operators, maar promoot ook de nieuwste cosmetische items. Het gaat hier om achttien items die tot 6 januari beschikbaar zijn. De Nighthaven-pakketten zijn te koop voor 300 R6 Credits of 12500 Renown.

Onlangs werd het vierde seizoen van de tactische shooter ingeluid, genaamd Operation Shifting Tides. Het seizoen voegt twee nieuwe personages en een vernieuwde map aan de game toe. Hier lees je alles over het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox one.

Dit artikel delen:

Lees meer

Remaster van Verdun nu beschikbaar op PlayStation 4 Microsoft toont nieuwe schermafbeeldingen van Microsoft Flight Simulator
0

Reacties op: Nieuwe Rainbow Six Siege-trailer introduceert het Nighthaven-team

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.