Trailer
Persona 5

Persona 5 Royal-trailer introduceert nieuw lid van de Phantom Thieves

Toont alle speelbare personages

Geschreven door Dagmar De Groot op
De nieuwe trailer voor de rpg Persona 5 Royal introduceert de Phantom Thieves, een team bestaande uit de protagonist en zijn vrienden. Het zijn niet alleen oude bekende die worden geïntroduceerd, maar ook een nieuw lid: Kasumi Yoshizawa.

De verschillende leden van de Phantom Thieves zijn kort in actie te zien. De trailer introduceert gymnast Kasumi Yoshizawa, een nieuwe toevoeging aan het team.

Persona 5 Royal is een uitgebreidere versie van de originele game, Persona 5, en speelt zich af tijdens een nieuw semester bij Shujin Academy in Tokio. Naast een nieuwe personage is het verhaal ook verder uitgebreid en een nieuw gebied om te verkennen.

Persona 5 speelt zich af in het hedendaagse Tokio en volgt Joker na zijn overstap naar Shujin Academy. Joker wordt ten onrechte beschuldigd van een misdaad en wordt overgeplaatst naar Shujin Academy. Tijdens het schooljaar worden hij en andere studenten wakker met speciale krachten en zo ontstaan de Phantom Thieves, een groep burgerwachten die de inwoners van de wereld beschermen.

Dit doen zij door te reizen naar de Metaverse, een alternatieve dimensie die is ontstaan door de onbewuste verlangens van mensen. Daar stelen zij de kwaadaardige bedoelingen uit de harten van mensen.

Bekijk hieronder de volledige trailer:

Persona 5 Royal komt op 31 maart 2020 uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Elden Ring geïnspireerd door Shadow of the Colossus Zelda-fan speelt Breath of the Wild met Ring Fit-accessoire
0

Reacties op: Persona 5 Royal-trailer introduceert nieuw lid van de Phantom Thieves

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.