Trailer
Hearthstone

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum aangekondigd

135 kaarten, nieuwe gameplay-elementen en meer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In de nieuwe Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum, die op 6 augustus wordt uitgebracht, worden 135 kaarten en nieuwe gameplay-elementen geïntroduceerd.

Blizzard heeft een nieuwe uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd, genaamd Saviors of Uldum. In de uitbreiding, welke 135 kaarten toevoegt aan het spel, moeten spelers samenwerken met de League of Explorers om Arch-Villain Rafaam en de E.V.I.L.-organisatie tegen te houden.

In de Saviors of Uldum-uitbreiding van Hearthstone worden nieuwe gameplay-elementen geïntroduceerd. Zo komen kaarten met de Reborn-vaardigheid opnieuw tot leven met één levenspunt, wanneer deze de eerste keer worden vernietigd, en kunnen Plague-kaarten alle wezens op het speelveld beïnvloeden. Ook zijn er negen nieuwe kaarten die een speciale missie bevatten, welke tijdens een spel voltooid kunnen worden om een nieuwe, sterke hero power vrij te spelen.

Saviors of Uldum lanceert op 6 augustus. Een pakket bestaande uit 50 pakjes speelkaarten, een exclusieve achterkant voor kaarten en een willekeurige legendarische kaart kan al worden gereserveerd in de Blizzard Shop voor 49,99 euro. Ook is er een Mega-bundel verkrijgbaar, welke nog 30 extra pakjes kaarten en een nieuwe speelbare held bevat.

Dit artikel delen:

Lees meer

Indie-ontwikkelaars: G2A net zo slecht als illegaal downloaden Seizoen 2 en competitieve modus Apex Legends lanceren vanavond
1

Reacties op: Nieuwe Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    darkmanwls

    • 3 juli 2019 19:40
    Alweer een uitbreiding, weer nieuwe kaarten kopen. 't is wel een lekkere melkkoe. Maar goed, in dit soort free 2 play games hoort dat ook thuis. Hier heb ik er dan ook geen moeite mee. Als je hier aan begint weet je waar je je in stort.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.