Trailer

Het Hearts and Minds-systeem van Homefront: The Revolution

Screenshots en een nieuwe trailer

Geschreven door Aida . op

Deep Silver heeft een nieuwe trailer en screenshots online geplaatst van Homefront: The Revolution. In deze nieuwe beelden wordt onder andere de Hearts and Minds-feature opnieuw getoond.  

Het Hearts and Minds-systeem is een systeem waarbij de acties van spelers direct effect hebben op de wereld waarin zij zich bevinden. Als zij de juiste acties voltooien, winnen zij steun bij het volk in de game en kunnen zij een revolutie in gang zetten. In de nieuwe trailer is het systeem te zien.

Daarnaast kondigt Deep Silver het Merits-programma aan, waarmee spelers van Homefront beloningen kunnen winnen. Geïnteresseerden kunnen via de Homefront-site Merits verdienen door acties op de site te verrichten. De uiteindelijk verdiende Merits kunnen worden ingewisseld voor een Red Rebel-uitrusting.

Deze cosmetische uitrusting verandert het co-op personage in de Resistance-modus van de game. Communityleden kunnen dichterbij de lancering van Homefront: The Revolution hun Homefront-profiel koppelen aan hun Xbox Live-, PlayStation Network- of Steam-account.

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Versies voor Mac en Linux zijn in ontwikkeling.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Spelunky-video beschrijft het ontwerp van de procedurele levels Tweede The Witcher 3-uitbreiding komt mogelijk op 7 juni
0

Reacties op: Het Hearts and Minds-systeem van Homefront: The Revolution

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.