Trailer
Control

Mysterieuze kwaadaardigheden in Remedy's Control

Game wordt in 2019 verwacht

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuwe trailer verschenen van Control. De game van Max Payne-ontwikkelaar Remedy speelt zich af in het zogenoemde Oldest House, een wolkenkrabber waar zich de Federal Bureau of Control begeeft.

In de trailer wordt het mysterieuze kwaad die in het gebouw verscholen zit omschreven. De video wordt ingesproken door door Max Payne-stemacteur James McCaffrey. De rol van de protagonist, Jesse Faden, wordt vertolkt door Courtney Hope, die eerder de rol speelde van Beth in Quantum Break. McCaffrey speelt de voormalig directeur van de Federal Bureau of Control, Zacharia Trench. Daarnaast speelt Alan Wake-stemacteur Matthew Porretta de rol van Control's head of research Dr. Casper Darling.

In de beschrijving van de video wordt het gebouw omschreven als een duistere, gevaarlijke, maar ook prachtige locatie van macht met een eigen persoonlijkheid. "In The Oldest House verschuilt er zich een mysterieuze organisatie genaamd de Federal Bureau of Control. Dit is een geheime overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het onderzoeken en inperken van buitenaardse fenomenen. Het bureau staat nu een bedreiging te wachten die groter is dan het ooit had kunnen voorstellen", aldus Remedy.

Control wordt in 2019 verwacht op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

BioWare toont Temple of Scar-Stronghold in Anthem Indiegame Geneshift in top tien gelijktijdige spelers op Steam
0

Reacties op: Mysterieuze kwaadaardigheden in Remedy's Control

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.